Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vetésivarjú

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Még szerencse, hogy Mautner Zsófi is mindig kitalál valami újat, így ha nincs ihletem, gyakran az ő receptjei közt böngészve inspirálódom. Így volt ez ma is, mert a facebook-on szembe jött a NolTv-re készített sültkarfiol salátája, ami az eszembe jutatta, hogy mennyire jó…..
Nyaralunk, vagyis egy pokrócon fetrengünk a panzió kertjében, körülöttünk pár könyv, játék, labda, keksz, levett cipő. A Lány a fűben molyol, kavicsokat és a tárgyainkat pakolássza, egyszercsak boldog miákolásba kezd. Körülnézünk, hogy hol a cica, cicát ábrázoló fotó…..
vetésivarjú 2014.05.25 17:44:27
SzatmáriFeri Füredi Főzeléknap 2014.05.23 09:05:38
      Eljött az ideje, hogy országjáró túrnéra induljak! :) Az első állomás Balatonfüreden lesz, ahol a Kredenc Borbisztróban találkozhattok velem és két főzelékemmel. A hely tulajdonosa, András régi barátom, és négy éve tervezzük, hogy összehozunk valami jóféle…..
A paradicsomos káposzta akkor is az egyik kedvencem,  ha a környezetemben szinte mindenki utálja. Mondjuk nem csodálkozom, mert ez az egyik olyan főzelékféle, amit szerintem a legtöbb ember zsigerileg utasít el a szájától. Én nem akarok győzködni senkit, így nem nem is kezdenék…..
A krumplifőzelék már többször átalakult a kezeim alatt, de mindig rájövök arra, hogy soha nem tudom megunni. Hogy kifogy e valaha a benne rejlő lehetőségek tárháza? Magam sem tudom a választ, de egyelőre úgy gondolom, tartogatunk még néhány furcsa megoldást ezen a területen is!…..
vetésivarjú 2014.05.04 01:02:00
@szakáll: ne beszélj már zöldségeket!
:)
nagyon jó kis főzi ez.
isolde Mindeközben 2014.05.01 14:31:42
A Lány által benyalt vírus megfertőzte a férjemet és engem is, úgyhogy hétvégi utazás lemondva, itthon fetrengünk és nem alszunk éjszaka. Meh. Azt értem, hogy a gyerekek mindenféle vírust elkapnak, de azt nem, hogy ezek miért terjednek át és győzik le a már kifejlett,…..
Ha még nem lett volna elég:   „Kedves őszinte lány vagyok,szeretem az életet úgy élni hogy szeretnek és mellettem állnak,élet vidám vagyok,szerettek futni,úszni,teniszezni,keresem igaz párom,szeretlek.” (Én is szeretlek!!)   „Anno azt hittem, hogy ha egy történet…..
vetésivarjú 2014.04.28 20:14:01
Dreamdancer's life Merry Xmas! 2014.04.14 01:34:54
A tavasztól mindig depressziós leszek plusz Jack is megnősült a hétvégén, szóval inkáb karányozással töltöttem a hétvégét: forralt bor, Always Xmas netrádió (komoly, viccnek durva lenne) és bárányos curry fokhagymás nannal. Jó, az utóbbi nem teljesen autentikus…..
Dreamdancer's life Költözés 2014.04.11 12:23:17
Akinek nem tűnt volna fel, bő 9 év után átköltöztem a blog.hu-ra, lehet módosítani a feed url-jét a readerekben. (Szép ez a magyar nyelv, nem?) Rühellek költözni. Sőt, alapból utálom, ha a dolgok változnak, a technikai fejlődés vívmányait kivéve, mert azért a fűtőszálas…..
Ezt bírta belelátni a felhőkbe Lujzika ma hazafelé, jövünk, nézzük, milyen szépek a felhők, naplemente, miegymás, és az én drága kis tündérem a kis csicsergő hangján felkiált: Anya, ott egy angyal! Vécépumpával!! A fiúk meg én meg sírtunk a röhögéstől, ez annyira tipikus…..
vetésivarjú 2014.04.14 17:24:00
Ha már költészet napja, nyerw múltkori bejegyzéséről eszembe jutott, basszus, mennyire utálom én meg azt, amikor régmúlt művészek pszichopatológiáját elemzik pszichiáterek / pszichológusok visszamenőleg. Ez egyetlen dologra alkalmas: hogy az elemző tarthasson róla egy…..