Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kültürlü Birligi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Szolgálunk és vétünk! 2008.03.18 13:49:00
Szép kis csokrot állítottunk össze, hála tevékeny közreműködéseteknek. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy lehetőséget ajánljak azoknak az irodalmi vénával megáldott egyéneknek, akiknek van egy jó sztorija -nem rendőrös és nem parkolós és főleg nem rendőrös-parkolós, hogy…..
Mandiner blog Antiszolidáris 2008.03.18 14:01:00
 (Megjelent: Magyar Hírlap, 2008.03.18)   Vékony vörös szál fut majd végig ezen az íráson, de hát ilyen Abszurdisztán: a színtér jobb oldalán állóknak kell megmenteniük a baloldali értékeket is, ha egy balosnak nevezett kormány sorra elárulja őket. Mi a nemzeti…..
Kültürlü Birligi 2008.03.18 21:12:39
"bs395":

a VALÓDI "gyöpösség"
lesz@&ta a népszavazást, tudod?

A "gyöpös" magyar egy kis töredékét mozdította meg a ZSEBE.

A félországnyi ŐSGYÖP inkább sörözni ment, takarított, hétvégi vityillót rendezett, kertet előkészített, a földművelés kora tavaszi feladataival törődött, és CSÚNYÁN megmutatta a bugrisságát...

Nem szavazott.

S tán ŐK a leginkább "magyarok"...
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
Miután azzal óvtam élettársamat a szomszédasszonnyal való konfliktustól, hogy „drágám, ne akaszd vele össze a bajuszod”, rájöttem, hogy eddig méltánytalanul mellőztük az oly gazdag magyar szólások és közmondások közül a bajusszal kapcsolatosak bemutatását.Az O.…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
Van OTT, a MEGACITY- Vérciky "WÁROSSHban" egy süldő legényke, még legénytoll sem pelyhedzik tótosan böszme orcáján, DE MÁRIS profi bolsevik szarkeverővé vált!Ő Albertirsa"HELYI CUSLÁGJA"!!!Szép embör.Tojáshéj a seggén van, de BÁTRAN FIKÁZ BÁRKIT, míg…..
  A nagy magyar közéleti pofozkodásban megfáradt lelkünk valósággal felüdül, amikor a címben  szereplő hírt olvassa egy portálon. W. Kovács András kolozsvári történész által működtetett családtörténeti honlap közleményeiből nyomon követhetjük a romániai…..
Ami késik, az jön... Nagyívben 2008.01.06 20:57:00
És flegmán. Így adtam elő mondókámat jogtöri szigorlaton. A prof. szerint ugyanis: „... kolléga, elégséges számú jogtörténeti tényt csempészett a nagyívű kultúrtörténeti összefoglalójába. Közepes.” Megállt bennem az ütő.Az igazat megvallva - a feleletem…..
Ne légy nyárspolgár! Ha nincs mp3 lejátszód, kanyaríts magadnak a másik combjából!  Aztán dúdolhatod, hogy „Nézd, a cápa hogyha gyilkol, Síkos teste tiszta vér! Bicska Maxin fínom kesztyű, Éjjel-nappal hófehér.” Ez a menő mostanság: a nyársalás.De…..
Mandiner blog A Korona tanúi 2008.01.07 07:00:00
Harminc évvel ezelőtt érkezett vissza Magyarországra a Szent Korona. A magyar államiság egyik legfontosabb jelképe több évszázadon keresztül tartó, kalandos útjainak leírásához minimum egy Tolkien kellene. A misztikus szálakat sem nélkülöző eredettörténet, a korona…..
IntroAz Orczy útról befelé, a Józsefvárosi p.u. meg a LukOil kút felé sétálva egyszintes régi lakóépület. Feltűnő, friss vakolat: előtte-utána is négyemeletes, koszlott bérházak omladoznak. Itt a kapun réztábla: Magyarországi Kínaiak Református Egyháza. *Amerika…..