Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Krisztián

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hullanak az emberek Andy Vajna tévéjének új hírigazgatója körül, a Tényeknél beütött a kender és a szakma Mariana-árkát ostromolja, Dirk Gerkens pedig látványosan háttérbe szorult. Az Origo új kormányközeli tulajdonosa a kivárás után nekiesik az átalakításnak, de fél szemmel már a Figyelőre figyel.…..
Már az egész világon elérhető a Facebook Instant Article, amivel azonnal, betöltési idő nélkül olvashatunk cikkeket mobilról. A New York Timestól a Buzzfeedig a legnagyobb lapok vettek részt a fejlesztésében, amivel már rá sem kell mennünk annak az újságnak az oldalára, amelyiknek az anyagát el…..
Bíróság előtt áll az egyik legolvasottabb, angol nyelven is megjelenő török napilap, a Today’s Zaman főszerkesztője. Az ügyészség visszaesőként 8 évig terjedő börtönbüntetést kér, mivel ez évben korábban már 21 hónap felfüggesztettet kapott, ugyanazért: megsértette a…..
"Te hol voltál, amikor Simicska fullba nyomta a kretént?" Így fogunk visszaemlékezni 2015. február hatodikára kocsmapolitizálásba hajló baráti sörözéseken. Szókimondó szövegek jönnek, de tényleg ez történt pénteken. Simicska Lajos ledobta a gecigránátot azokban a telefonos…..
Óriási fordulatot vett az Orbán-Simicska háború: egy nappal azután, hogy Simicska Lajos, a legnagyobb jobboldali médiatulajdonos és ex-Fidesz pénztárnok a Népszava-interjúban totális háborút hirdetett a reklámadó-változtatás miatt, lemondott tisztségéről a Magyar Nemzet, a…..
Emma Watsont megfenyegették, hogy kiszivárogtatják meztelen képeit Amiket sosem fogsz látni, mert nem léteznek Mert egy kommunikációs vállalat találta ki az egészet Amit hírességek béreltek fel, hogy indítson egy kampányt Aminek a célja, hogy betiltassák a 4chan-t De…..
A Digital Music News összeszedte a különböző hanghordozók eladási statisztikáit, majd szemléltette a piaci részesedésük változásait az elmúlt 30 évben. Te is az internetből szeded ki a zenét, mi? Hát kazettát meg ki fog venni?! Tulajdonképpen senki, de még pár év, és…..
Lassan már két hónap eltelt a főszerkesztő-váltás óta: a kezdeti botrány elült, a lap szerkesztősége kicserélődött, és a tartalma is komolyan megváltozott. Nem előnyére: furcsán kezelik a Facebookot, felháborító címeket adnak, és összességében is csökkent a…..
A kormány a lehető legrosszabb ellenséget szerezte magának a médiaadóval: hatalmas, gazdag és befolyásos. Az RTL Klub pedig felvette a kesztyűt, és a legveszélyesebb fegyverrel vágott vissza: a tömegek tájékoztatásával. Mindig is ezt tették, vagy csak most lettek kritikusak a…..
Sűrű időszakon vagyunk túl a magyar médiapiac híreit illetően. Újságírók, tulajdonosok és blogok jöttek-mentek, újabb szöget ütöttek a fizikai formátum koporsójába, de azért még vannak, akik látnak benne fantáziát. Tavaly decemberi összefoglalónk után újra…..
A Coloradói Egyetem doktorandusz hallgatója idén megjelent tanulmányában erre a kínzó kérdésre kereste a választ. Mindenki nézzen körbe alaposan, aztán így tegyen ki fotót a mai ebédről! A tanulmány elkövetője, Christopher Sibona, szerint legnagyobb valószínűséggel még a…..
A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán…..