Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagkukkancs

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
csillagkukkancs 2014.05.11 14:48:29
@XO: igen, szerettem volna hallani, mert a beszélgetés egy felvetésből és az arra adott válaszból áll.
ha tudod, nézd vissza azt a rést, amikor a lányka rákérdez a fiújára. észleled a másodperces csendet, és a tekintetet. de ez rendben van, mert az anyja pontosan tudja, hogy a lányának nem használ/t/ ez a kapcsolat. és nem a karrierrel kapcsolatos problémák miatt.
csillagkukkancs 2014.05.11 14:55:36
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pont erről beszéltem én is.
és az anyja tudja, hogy ez a fiú nem felemel, és nem megerősíti a lányát, hanem a legrosszabbat hozza ki belőle.
az, hogy ezt a rajongók nem akarják látni, sajnálatos.
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
csillagkukkancs 2014.05.10 20:12:39
@aggyistenbrittudós: pedig nőcisen ír. a stílusa, a karaktere- olyan, mintha nő lenne. de biztos feninimebb lelkületü ipse.
ez nem probléma. nem is azért.
csillagkukkancs 2014.05.10 20:19:02
@KriszIza fan: elmélkedjetek, én is elmélkedem.
mert elmélkedni remek. Einstein is megmondta:
“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.”
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
csillagkukkancs 2014.05.09 10:07:41
@karev: a párbajozó lányka nem az az áldozat típus- legalábbis remélem. és ha idekinn normálisan közelednek hozzá- tehát valódi nőként kezelik, és nem holmi eszközként- lesz összehasonlítási alapja. tehát reményeim szerint nem megy el a végsőkig.
amúgy sajnálnám.
csillagkukkancs 2014.05.09 10:10:00
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj! hát lehetséges, hogy még egy vv6 fut. /humor/
mégis azt mondom, hogy botorság azt feltételezni, hogy Vikinek nincsenek emberi érzései. szerintem.
csillagkukkancs 2014.05.09 10:35:01
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, hogy kire vonatkozik, de igazad van. /ezt komolyan gondolom/.
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
csillagkukkancs 2014.05.08 11:29:14
@XO: ha ismernénk a születési adatokat órára, akkor mindent elmesélnek a csillagok.
de nem ismerjük, így a józanságunkra van bízva minden. :D

nagy kérdés az, hogy a lánykának mennyire bocsájtott meg a "társadalom". aki mint tudjuk eléggé szemforgató tud lenni ilyen esetben /is/. szóval, ebben a párbajban ez lesz a kérdés.
mert ha csak az összeborulás- szétborulás lett volna- némi ordibálással füszerezve- a lányka simán finá-léban ülne.
de így.... szóval, mehet a kampány, lehet kiskutya is, meg zenebona is- ez nem nyom a latban, annyit, mint a nyálfröccsenés. /ez humor/
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
csillagkukkancs 2014.05.07 19:56:21
@Krétagarbó: és azt is mondta, hogy jogsija is van. és a sulit miként fejezte be?
az az igazság, hogy az ember egy bizonyos mennyiségü IQ-val születik. arról senki se tehet, hogy milyenek az értelmi képességei. /mondjuk fejleszteni kéne, sőt kötelessége mindenkinek/. de arról már tehet, hogy milyen a természete.
megértem,hogy egy ilyen kis butuskát is be akartak tenni a kínálatba. de miért nem Forrest szerü természettel adtak vkit?

remé
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
csillagkukkancs 2014.05.06 17:17:20
@Nagy Endre: ne asztrológiázzunk, mert az, hogy ki milyen jegyhez tartozik - csak egy picinyke része az említett tudománynak. az asztrológia a köv. bolygókkal dolgozik: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz és a Plútó. ezek fényszögkapcsolatai, házakban elfoglalt helye adja az ember jellemét, habitusát. ha nem így lenne akkor 12 féle ember élne a világon.
az általánosítás helytelen következtetést ad.
csillagkukkancs 2014.05.06 17:46:51
@Nagy Endre: értem. akkor Verának mondom. nem ennyi az ember.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
csillagkukkancs 2014.05.05 18:56:44
@KriszIza fan: miért lennék büszke magamra? nem az én eredményem az, hogy Aurélia visszament. azt saját magának köszönheti.
max. a megfigyeléseim azok, amikre támaszkodom. tudod: megfigyelés, helyes értékelés. ennyi az egész.
Puttonyos Izabella meg majd Zsó-fika által esik ki.
ezért se rám orroljál!
ne vedd már komolyan! ez egy játék!
csillagkukkancs 2014.05.05 19:51:14
@KriszIza fan: megbántanál? ez egy játék! miért bánatnál meg? és mivel tudnál megbántani engem? ismersz? ismered az életem? tudsz-e az emberi kapcsolataimról? tudod hogyan élek? nem. semmit sem tudsz rólam. és mégis azt gondolod, h ütni tudnál rajtam? így is? mert más a véleményem egy játékról? ne viccelj!
és tudod lehet, hogy nincs igazam, s Puttonyos Izabella ott lesz a 3-ban /kívánom, hogy így legyen/, de sanszosabb, hogy Zsó-fika kinn hagyja. és nem miattam! :D
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
csillagkukkancs 2014.05.04 10:24:17
@Nagy Endre: valóban imádkozik az ember- s remélem, hogy nem csak akkor, amikor bajban van.
de vajon hányan beszélünk hangosan ima közben? vajon hányan adjuk elő drámaian?
tudod az az igazság, hogy amikor valóban imádkozik az ember- bensőséges viszonyban van Istennel. abba semmiféle színpadiasság nem fér. szóval, ez az egész Előemberes dolog: elejétől fogva játék a részéről. nem hogy őszinte, hanem a leghazugabb karakter odabenn.
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
csillagkukkancs 2014.05.03 10:10:43
@KriszIza fan: nem lesz itt semmi baj. legfeljebb a jövő héten megkeresheted Előembert, és elmondhatod neki, hogy mennyire ajnározod. :D
csillagkukkancs 2014.05.03 10:14:07
@Peter Szaboooooo: :D ez pontosan ín van. de az, hogy az ember ezt megértse: agysejtek kellenek. Előembernél ez hiányzik. egyszerüen ilyen. ilyen naturális. :D
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
csillagkukkancs 2014.05.01 19:25:42
@Ronla: csak nehogy egy cápa legyen! :D
csillagkukkancs 2014.05.01 19:30:09
@dr. sziszi: a hülyeséget nem vitattam egy pillanatig sem. de a múltkor a hagymán is belecsodálkozott a világba! :D
szóval, ez a lány sötét, de ez még nem elég. emellett még fúria is.
csillagkukkancs 2014.05.01 19:38:41
@dr. sziszi: nem képzelem. :D ki tudja, hogy hányadik nekifutásra szerzett jogsit?!
azt azért szívből remélem, hogy nem ő nyeri meg a VV6-ot! de tényleg.
A mai adást két szegmensre lehet bontani. Volt a reggeli rádiózás, meg a vacsoracssata. Kezdjük hát időrendben. Hajnali hatkor Istenes Bence és a Music Fm Önindítójának műsorvezetői keltik a lakókat. Jó reggelt, jó reggelt! –hallatszik befelé a hálószobába Istenes kellemes…..
csillagkukkancs 2014.04.29 21:10:55
@Krétagarbó: gondolom, hogy mindenki megtalálta a maga ideális bennszülöttjét.
a kérdés csak az, hogy mi döntötte el, hogy kihez vonzódik a néző?! a miért is érdekel.
csillagkukkancs 2014.04.29 21:13:16
@Krétagarbó: ezért Aurélia, ha jól saccolom. :D
csillagkukkancs 2014.04.30 19:44:02
@vikitutáló vagyok: mondjuk a neveddel nem tudok azonosulni, mert én nem utálok senkit. Vikit se. de az is igaz, hogy rajongója se vagyok egyik bennszülöttnek sem. :D
nem az a legnagyobb probléma Puttonykönnyítő Izabellának, hogy kevés osztályon van túl. az a baj, hogy buta. persze nem minden kérdésben, de alapjáraton buta. ezen még az érettségi sem segít majd.
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
csillagkukkancs 2014.04.29 08:04:48
@XO: ahogy mondod. támogatniuk kell.
egyrészt saját maguk miatt. /és remélem, hogy ez nyom a latban/.
másrészt az RTL is tesz arról, hogy ne fordíthassák Puttonykönnyítő Izabella ellen az embereket. szóval, ha az első opció nem merülne fel, a csatorna tenne arról, hogy felmerüljön. és csak megjegyzem: ez etikus.
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy…..
csillagkukkancs 2014.04.26 20:22:25
@Nagy Endre: ugyan drágám! én nem támadok sohasem. a felszínesség a gyengém. és nagyon rálátok az emberi gyengeségre. úgyhogy pssszt!
amúgy felvidékiként ki sem állhatom a megkülönböztetést. csak úgy a margóra.....
csillagkukkancs 2014.04.26 20:57:07
@XO: bocsáss meg, de nem értem. zavar az Iza-urázás? erre utalsz? ha igen, miért? /ha elmondod, és elismerem az igazad, nem használom/. de szerintem nagyon találó név.
csillagkukkancs 2014.04.26 21:13:50
@XO: én meg erről az egy hősnőről- na meg Eszmeraldáról hallottam. de ha zavar, majd kitalálok más nevet a kedvencednek. de marha nehéz ám olyat találni, ami nem sértő, de azért még igen találó.
bízok a kreativitásomban! :D
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
csillagkukkancs 2014.04.25 14:52:10
@Ni4N: ez nem mantra. ettől persze összetettebb a karaktere, de nem a hevessége a legnehezebben elviselhető tulajdonsága. szerintem jócskán akadnak egyéb pszichikai problémái.
ha lenne gógyija, csillantana, de ennek híján van.
csillagkukkancs 2014.04.25 15:03:31
@Ni4N: egy csomó olyan helyzetet kreál az élet, amikor idegennel kell - hosszabb időn át- megosztanod a mindennapjaidat. és az emberek - az átlagos pszichikummal rendelkező emberek- megoldják anélkül, hogy pszichoba menjenek át. szóval, eleve óriási lelki defektussal küzd Iza-ura. :D
csillagkukkancs 2014.04.25 15:20:04
@Ni4N: de ha mondjuk egy kórházi ágyat nyomsz fél évig, olyan egyénekkel, akik nem a szíved csücskei...? szóval, több van Iza-urában, mint némi kis bezártságérzés.
Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához. Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül. KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek. A vellalakó…..
csillagkukkancs 2014.04.24 16:24:32
@Szentpeter: én a legelső hozzászólásomban leírtam Iza-ura és Előember jellemét. szóval...ösmerem a dörgést.
csillagkukkancs 2014.04.24 16:26:10
@kontratenor: nagy hiba lenne, ha Iza-ura végig benn maradna. neki már most kinn lenne a helye.
leginkább a lelki gondjai miatt.
csillagkukkancs 2014.04.24 16:32:40
@kontratenor: jól van, jól van. én meg azt gondolom, vallom, hogy az ember az maradjon ember! ha kibicsaklik is, meg kell próbálnia meglátni a probléma gyökerét. ha ez nem megy egyedül- mindig van segítség.
A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok…..
csillagkukkancs 2014.04.23 15:17:54
@hovatovább?: meg hát. értelme nem lenne Iza-ura visszatérésének. hacsak nem egy pofonért, amit majd Előember kioszt neki, amikor újra felhalmozódik a feszültség köztük. és így nyerné meg Aurélió a VV6-ot.
végül is ha Teo a nyuszómuszó Zsófival párbajozik - kiesik, mint a pinty.
csillagkukkancs 2014.04.23 15:20:58
@Krétagarbó: igazad van abban, hogy a szándékos parasztság trébb, mint Iza-ura pszichikai problémája. de azt se felejtsük el, hogy Iza-urának se kell a szomszédba mennie rosszindulatért. szóval....
csillagkukkancs 2014.04.23 15:25:02
@XO: elég nagy probléma ez, és mindenkit, aki ilyen helyzetben tengődik, sajnálok.
ez azonban nem megoldás.
az ilyen jellegü viselkedés nem megoldás, és nem normális, és nem elfogadható.
tenni kell/ene ellene, mert mert vétkesek közt cinkos aki néma!!!!!
Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak…..
csillagkukkancs 2014.04.20 19:21:55
@Nagy Endre: a duzzogás nem az én müfajom. pedig igen hasznos,ha vki képes az ilyen jellegü játékokra. :D
csillagkukkancs 2014.04.20 19:23:41
@Dr. Lilu: ha Iza-ura és az Előember szexel még legalább egyszer a villában, megcsinálom az elemzésedet grátisz! :D
csillagkukkancs 2014.04.20 19:25:42
@XO: hinni nem is szabad. ezt komolyan mondom. ha az emberek egy kicsit is óvatosabbak lennének nem lenne ennyi szélhámos a világon. a tapasztalás a fontos. az, hogy vki ismeretlenül jellemez.
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
csillagkukkancs 2014.04.19 13:58:53
@hovatovább?: a múltkor, párbaj előtt írtam Előemberről is, egy hiteles /mára bebizonyította, hogy mennyire találó/ jellemzést. nem volt pozitív. :D
a jelen /durva/ szituációért azonban Iza-ura a felelős. mint mondtam-két primitív erő került kapcsolatba. előbb - ösztönösen - a szexualitásé volt a főszerep, de az idő haladtával- ez az ösztön kiégett- keresnek egy másik összecsapási pontot. és lőn.
ez nem egyoldalú véleményezés. ismétlem 2 ösztönvilág csapódik egymásnak. csak a minőségük eltérő.
csillagkukkancs 2014.04.19 14:08:20
@hovatovább?: azért, mert egy intelligens ember nem így oldja meg a problémát. így és az ehhez hasonló módon azok oldják meg, akiknek az ösztönéletük erős.
Iza-urának szüksége van bizonyos feszültségre ahhoz, hogy létezni tudjon. ebben a durva akcióban nem az a megoldás, hogy egyre jobban ingereljük a csaholó ebet. lepattintjuk, leföldeljük, de semmiképpen nem uszítjuk. ezért hibás a védenced.
csillagkukkancs 2014.04.19 14:17:51
@hovatovább?: mint mondtam szíved-joga eldönteni, hogy miként értékeled a kedvenced magatartását. a véleményem a személyiségéről, az abból kivezető útról fenntartom. azt azonban jó, ha tudja az ember, hogy sokszor adhat felmentést, mentséget is találhat a másik számára. de az életminősége, a jelleme, a finomsága attól marad ugyanaz, s nem javul. aki zsákvászon az ne akarja a brüsszeli csipkét eljátszani. azért tenni kell, s érdemes.
És ezért nem lesz hogyvolt, csak később: Tegnap vót: Na, KokkIza intelligenciájáról eddig sem voltak illúzióink, de ez a videó mindent visz.  ..
csillagkukkancs 2014.04.11 09:42:01
csillagkukkancs 2014.04.11 09:51:53
azt mondtam@beacska: , hogy kioktatás közben is fenyegetően lép fel! el kéne látogatni egy-két anyaotthonba ahol a lányok-asszonyok elmondanák a történetüket. az esetek zömében az ilyen jellemü férfi miatt jutottak oda. ez a helyzet. lehet ezt szépíteni, s kifogásokat gyártani- és a rózsaszín szemüveg is jól jöhet. de a lényegen nem változtat.
csillagkukkancs 2014.04.11 10:05:31
@beacska: én nem küldök senkit sehová, de biztos lehetsz abban, hogy Krisztián jelleme igencsak hajaz az imént említett férfiakéra. :D persze még fiatal, még fejlődik. vagy előre- ezt kívánom neki, vagy vissza. vagy stagnál. nehezen tud empátiával odafordulni az többiekhez. a legelemibb tulajdonsága a kezeletlen ösztönösség. és itt a kezeletlenen van a hangsúly.