Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hovajutottunk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meleg nyári napokra nincs is jobb hűsítő mint a Mikulásra gondolni és egy témába vágó játékról olvasni. Ezúttal a hazai kisipar egyik remekét a Mikulás szánkót szeretném bemutatni nektek.Próbáltam kutatni az emlékeimben a játék után, de egyszerűen nem ugrott be semmi. Pedig egészen biztosan láttam…..
Minden évben felhívom a figyelmet egy nagyon régóta létező adókedvezményre, és ezt minden évben sokan meg is köszönik nekem, de még mindig tetemes azok száma, akik nem használják ki ezt a lehetőséget. Igen, ismét a súlyos fogyatékosoknak járó személyi kedvezményről beszélek, melynek összege a…..
hovajutottunk 2017.01.28 19:37:35
@Horváth Zsolt munkaügyi szakértő: Köszönöm a tájékoztatást :)
o    Nem érdekel semmilyen megdöbbentő, +18-as videó. o    Nem érdekel a lájkolás után megjelenő tartalom. o    Nem érdekel semmilyen leleplező, kamu fotó. o    Nem érdekel egy zsír új, bontatlan iPhone. o    Nem érdekelnek az izzadságszagú szóvicceid. Mind…..
Bármilyen meglepően hangzik, de nagyon  sokan szinte megkönnyítjük a betörők dolgát. Többnyire azért, mert képtelenek vagyunk a betörők fejével gondolkodni. A biztonsági kérdésekhez egyébiránt nálunk,  mint a focihoz, szinte mindenki ért, - az eredmény is körülbelül…..