Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dudenbuch Tanítvány

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak párhuzamok Trump és Orbán körül pont ott és pont olyanok , amiket-ahol  nem akarnátok látni. Trump és Orbán ellenségei az őket gyűlölök tényleg nagyjából tökegyforma önellenható ostobaságok sorozatát művelték és művelik.  Köcsög Dudkó erről imígyen: http://dudenbuch.blog.hu/2015/02/23/golem..
Dudenbuch Tanítvány 2016.11.10 22:10:07
Be vannak szarva a magyar Jók és Igazak. És t'anképpen a világ jógyerekei mind. Ugyanis frank underwood lett az USA új elnöke...
Dudenbuch Tanítvány 2016.11.10 21:50:54
@Frick László Intézet: amúgy te melyik bolygón élsz? Hillary kiszivárgott leveleiből tudjuk, hogy Hillary projekt menedzser volt a szíriai fegyverbuliban. Hja, hogy a profit nem nála landolt. Ezért administration a nevük.
magyar-magyar szótár demagógia 2015.07.16 13:28:27
dedicated to Hannibal Lectur Görögország szivesen körösztöli magát amúgy A Demokrácia szülőhazájának is. Pedig a demagógia szülőhazája is kb csak úgy... (és annyira...) ... Egyébként a jó demagógia olyan mint a jó bűvészmutatvány: leleplezhetetlen. Az a politikai…..
Dudenbuch Tanítvány 2015.07.27 12:38:22
@Jose Grande: Persze a jobbik mögött egyértelmű a a KGB-CIA-MOSZAD-ésmégkitdjakik befolyása. Szóval innen nézve a kucug is a Terv egyik eleme.
Szerintem a XX. századi magyar történelemben, ami valahogy, pedig ez már a 16-ik év a XXI-ikből, mégse nem akar véget érni, összesen két olyan zseniális magyar politikus volt, akinek a kottájából játszott még az ellenzéke is. Nemhogy a belső valóságos titkos ellenfelei... Az…..
-Neeeemmm. hanem úgy hívják ezt Tipikus kaukázusi arcokkal Moszkvában Kállay Szijjártó Péter kép forrása: Négynegyvennégy Pont Húú!!4!4! kedves jóolydalyi szuperkúly és legmenőbb úlyszágílyó gyelyekek, hogy Kállay-kettős. Hagy segítsek már nektek, kedves…..
Kömlő község Heves megye dísze, a szólásbéli halott pedig a ravatalon kezdett el úgy izzadni, ahogy most a jógyerekek legnagyobb megrökönyödésére az MSZP. "A cethalott tetszhalász... javítok.. A tetszhalott cethalász! /Romhányi József: Mézga Aladár különös kalandjai:…..