Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proper

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak franchise-ok, amiket imádunk, minden deus-ex sas vagy midiklorián ellenére. Vannak olyanok, amiket kultiváltan gyűlölünk, szexista robotok vagy családos autó junkiek miatt. És hát ismerünk olyan franchise-okat is, amik az „ezek komolyan azt hitték, ennek lesz folytatása?”…..
Proper 2015.10.11 19:43:05
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Proper 2013.09.08 16:40:57
Megtaláltuk a pilot forgatókönyvének egyik korai változatát, amiben nem kevés eltérés fedezhető fel a végül tévében bemutatott változathoz képest, főleg a szereplők nevét és apróságokat illetően, de a lényeg, azaz Jack Bauer mindent felülmúló menősége már itt…..
Márti biciklis magazinnal akarta meglepni a pasiját. Előfizetett is neki, de a lap csak nem akart megérkezni. Tavaly november óta, egész pontosan. Márti azóta írt egy rakás mailt, de egyszerűen nem válaszolnak neki semmit. A nyomtatott magazinok élethalálharca idején meglepő, hogy a…..
Sok olyan betegség van, amikor megvan a veszélye, hogy a beteg egyszerűen eltéved, elkóborol (pl. Alzheimer-kór) és nem emlékszik, hogyan juthat haza. Ezt a problémát hivatott megoldani az izraeli-finn kooperációban készült GeoSKeeper nevű szerkezet, mely lényegében egy karórába…..
A tanárokat naponta érő megaláztatás miatt kénytelen levélírónk pályát módosítani. Az alacsony fizetés, kellemetlen kollégák és a társadalmi megbecsülés hiánya vette el viszonylag gyorsan a kedvét, törte meg a lelkesedését. Sajnos, egyre több jó tanár hagyja ott ugyanezek…..
Mai posztunkat Viktóriának köszönhetjük aki volt olyan kedves és küldött képet. Nézzük csak mi történt a budaörsi Auchan parkolójában!Ha jól saccolok akkor emögé még simán be tudott volna állni még egy Tico és ha elég ügyesek vagyunk akkor még két motort is mellé…..
Áder János telefonos interjúja angol nyelven. Jánosunk júniustól Brüsszelben fogja képviselni Magyarországot. Az angolórákkal úgy néz ki, egy picit elmaradt, de még van két hete ... Mi szorítunk ... /a képviselőfunkyn láttuk/  ..
Eheti hír volt a sajtó külföldi hírekkel foglakozó rovataiban, hogy az év második felére eső időszakban beszüntetik az ideológiai, és pártjelegű poitizálást, a svéd pártok. A július 1-től december 31-ig tartó moratóriumra a svéd EU elnökség miatt van szükség, az…..
Proper 2009.05.11 03:18:38
@ifj. Katánghy Menyhért: Én egyikhez sem értek az említett két dolog közül, éppen ezért nem is szoktam csinálni őket. Le is ugatnának az állattenyésztők, ha úgy kezdeném kioktatni őket, hogy még disznót sem tudok tenyészteni. De szerintem annak nem kéne ilyen bonyolult dolgokba, mint a poltika belemennie, aki még írni sem tudott megtanulni...
Az ABC-n nem sok igazán fanfavorit vígjáték látható mostanában, üdítő kivételt jelent a szerdai Scrubs-Better Off Ted-duó a csak jelenleg rájuk jellemző abszurd, fura humorral, és a Scrubs esetében az epizódok végén belénk sulykolt erkölcsi és egyéb tanulságokkal. Amikor…..
Proper 2009.04.28 16:59:54
Nyihau! oldalazó gnóm a bitumenről Kínában rontja a levegőt éppen, úgyhogy tudja, miről beszél. Már korábban is megmondtam, hogy a nyelvek nagyon fontosak. Főleg az angol meg az orosz. Ja, meg persze a kínai is. Az általam istenként tisztelt Lomb Kató is nagy tudora volt, de róla…..
A Le Monde szerint jelentősen javult azoknak a francia fiataloknak az angol nyelvkészsége, akik nem várják meg a különböző angol és amerikai tévésorozatok francia változatát, hanem interneten rögtön forgalomba kerülésük után letöltik az angol nyelvű torrenteket. "A diákok…..
Proper 2009.04.07 03:26:21
@atleta.hu: Szép dolog angolul tudni, de kicsit talán túlságosan is elmélyedtél benne. :p
Nálunk a nemzetiségek neveit kisbetűvel írjuk, sajnos egyre gyakoribb és idegesítőbb hiba (svédek, nem Svédek), nem személyesen neked szól csak, de elég jó példát szolgáltattál...
Caroleen is többet küldött egyszerre:Csodálkozom, hogy még nem volt szó a Star Trek - Voyager 7. évadjának Zone-os szinkronjáról. (Remélem a Zone Stúdió munkái - mint gépi fordítás - nincsenek eleve kizárva a blogból!) Igaz, nem új történet, de annak idején elég nagy…..
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
Proper 2009.04.01 01:37:38
Szervusztok, kedves Blogolvasók! Bár múltkorában már úgy tűnhetett, túltettem magam ama bizonyos mulatságon megesett kellemetlenségen azáltal, hogy felidéztem néhány gimnáziumi vicces esetet, ez bizony korántsincs így. Sokat tépelődtem magamban, mitévő legyek. Úgy gondoltam,…..
Proper 2009.02.25 21:03:48
Már második napja van nagyüzem a Szigeten, de biztos akad olyan olvasónk, akit nem érdekel a nagyszínpadon szenvedő britpop nyáltenger, és tévézni akar, nekik segítünk ma is. Amit mi mindenképpen meg fogunk nézni, az a Tetoválás című macedón filmdráma, amit az m1 vetít…..
1:20-nál jön: A droid! Bevonult katonának Bochkor Gábor, írja az összes bulvárszenny és még a honvedseg.hu is. Bochkor hétfőn hajnalban jelentkezett (de minek vitte magával a focicipőjét?) Szentendrén, az MH Központi Kiképző Bázison (MH KKB) a laktanya kapujában, ahol dr. …..
Próbálunk rajongókat szerezni a nyár egyik legkellemesebb meglepetésének számító Middleman című sorozathoz, amiből az ABC Family éppen most csípett le pár epizódot, hogy nyomorodnának meg. Ha nem rendelik be a második etapot, nagyon mérgesek leszünk. A videó az ugrás után…..
A Mars cég kénytelen volt levetetni a brit tévék műsoráról Snickers nevű termékük egyik reklámfilmjét, mert meleg jogvédő csoportok heves tiltakozásba kezdtek a gyalogló csávónak beszóló Mr. T láttán. Az egykori tévés bálvány Get some nuts! beszólásának több…..
comment:com 24 tévéfilm trailer 2008.07.16 15:42:00
Spoilerérzékeny olvasók most hagyják abba a sorok böngészését, mert Jack Bauer hetedik iszonyú szar napjának felvezetéséről, a 24: Exile címet kapó duplarészről/tévéfilmről lesz szó a posztban. A videót nem rejtjük a tovább utánra, ezért szóltunk előre, továbbá arra is…..
Tudom, hogy mindenki szerint egy óriási Doktor House-nyúlás, de ha erősen koncentrálunk, és úgy teszünk, mintha Hugh Laurie nem is létezett volna, akkor az Agy-kontroll nem is olyan rossz sorozat, főleg nem Stanley Tuccival. A House agysebészes átirata 21:15-től a Tv2-n, utána pedig…..
Az egyik legviccesebb és egyben legszerethetőbb sorozat tér vissza hosszú pihenőről: július 10-én kezdődik a Burn Notice második évada, amit nem tudunk eleget sztárolni, mert annyira, de annyira fasza. Kiváló karakterek, nagyszerű színészek, vicces történetek és király…..
A bőrrákkal fenyegető kánikula legjobb híre, hogy kiadták DVD-n minden idők legédesebb doktoros sorozatát, a Doc Martint.  A Hallmarkon és a Duna TV-n is vetített angol széria főhőse, Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) a legundokabb, legantiszociálisabb és…..