Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tittike17

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali aláírásgyűjtést kezdeményezek Pomáz lakosai körében, mert tűrhetetlen, hogy az embert arra kényszerítsék, hogy szélsőjobbos propagandába botoljon nap mint nap, amikor a fenti fotón látható utcán jár. Hát kérem, milyen az már, hogy az úttestre árpádsáv van festve? Hogy az csak azért volna…..
Annyira keresi a hatékony retorikát a Fidesz meg az Orbán-kormány, hogy a valamikori liberálisok eljutottak a neonáciságig...
Tittike17 2016.06.01 07:36:18
@Krisz11: a magyarok és a magyarok. Tudod, a csőcselék! Mert akikről te beszélsz, azok a mindenkit gyűlölő, iskolakerülő, buta emberek, akiket be lehet palizni azzal, hogy ők a különbek. Azok, akik mindig lúzerek maradnak, csak az erőből értenek és azt hiszik, a világ akkor jó, ha mindenki olyan hülye, mint ők. Amit eddig leírtam, az nem vonatkozik a magyarokra, akik nem attól magyarok, hogy tarsolyt hordanak és nagy szájjal szidnak mindenki MÁST, hanem dolgoznak becsülettel, mert tudják, hogy a csendes tisztesség fontosabb a nagy pofánál és a vérgőznél. Ja. Nem vagytok különbek az általatok annyira lenézett araboktól, az ISIS-től, ugyan olyan fanatikus, buták vagytok, csak nem Allah nevében.. Lehet keresztre feszíteni!
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
Tittike17 2016.03.14 22:02:57
@roli101: idióta
A “Szodomával kapcsolatos minden kritériumnak megfelel” a Holt-tengertől 12 kilométerre észak-keletre felfedezett bronzkori városmaradvány – állítja a helyszínt kutató régészcsoport vezetője. Steven Collins a nagy kiterjedésű Tall el-Hammam domb alatt egy olyan város nyomait…..
Tittike17 2015.10.15 13:57:17
@Lms Fkt: Ha figyelmesen olvasnád, vagy értenéd, amit olvasol, akkor nem lőnél ennyire mellé!
A "választott nép" ugyanis Ábrahámról származik, ennél fogva akkor még nem létezett!
De csak gyűlölködj nyugodtan, egyszerűbb, mint gondolkozni!