Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T2M

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások közeledtével sokan teszik fel azt a kérdést, hogy kire is érdemes szavazni. Az érdekel minket, hogy a pártok, hogyan tervezik jobbá tenni az életünket, az országot győzelmük esetén. Képzeljük el, hogy valami nem működik a számítógépen és kihívjuk a szerelőt.…..
T2M 2014.04.09 20:25:22
Először is engedd meg Steve, hogy gratuláljak a színvonalas blogodhoz.

Sok ismerősöm csak azért szavazott a Fideszre, mert a Jobbik náci, a baloldal pedig hazug, tolvaj, csaló banda. A Fidesz talán nem? Ráadásul nem is akármennyire. HAZUGSÁG:
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E. A videóban OV elmondása szerint mindenkinek joga, hogy ingyen tanulhasson, neki is megvolt rá a lehetősége. Erre most mit csinál? Kormányra kerül és ő maga vezeti be. Igaz nem minden szakon, de ez a lényegen nem változtat. Érdekes módon akkor mindenki bólogatott és tüntetett. Ám ha a vezér vezeti be, akkor jogos és szükséges. Ebből is lehet látni milyen hazug, szavahihetlen ember, ráadásul még képmutató is. Ez csak egy kiragadott példa volt, még legalább százat lehetne hozni. Végülis külföldön ő maga is azt mondta, hogy nem lehet adni a szavára: "Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"
CSALÁS: "...Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot." és akkor a mostani választásokról már ne is beszéljünk. Sajnos láttam 1-2 dolgot, amit a gyomrom nem vett be.
LOPÁS: nyugdíjjárulék lenyúlása, szőlőtőke, trafikok, stb stb. Az utat véletlenül arra újították fel, amerre Rachel esküvője volt. Véletlenül Felcsút és a haverok a pályázatok győztesei. Néhányat azért elbuknak: "ne mi nyerjük a legtöbbet". És ha már Felcsút: stadionok, repülőtér, szálloda, kisvasút. Lassan már ez lesz a főváros.
2/3: Orbán visszaélt vele: utólagos törvénymódosítások, választási rendszert saját igényeire szabta, médiát gyakorlatilag kisajátította, Fideszes főnökök már majdnem mindenhol, Fideszes bíróság, Fideszes köztárasasági elnök, stb. Az Mszp nem élt vissza vele: A Horn-kormány Magyarország rendszerváltás utáni harmadik kormánya volt, mely két párt, az MSZP és az SZDSZ koalíciójából jött létre. A koalíció az Országgyűlésben kétharmados többséggel rendelkezett, önként vállalta azonban, hogy a kétharmados törvényeket csak az ellenzékkel való konszenzus megléte esetén módosítja.

Egy szó, mint száz: ha a baloldal nem szedi magát össze 2018-ig, akkor inkább a Jobbikra fogok szavazni. A Fidesztől, főleg Orbántól rosszul vagyok.