Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jana (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetség már megválasztotta az év játékosát, most hozzálátunk mi is, itt az ideje. Az olvasóink által már ismert rendszert használjuk, elvben minden gépről egyszer lehet részt venni a döntéshozatalban. Végeztünk előszelekciót: ott van a listán mindenki, aki részese volt a…..
Budai Krisztián 95 százalékos védési hatékonyságának hála végre megint nyert a szlovák extraligás Kezmarok. A három magyar válogatottat foglalkoztató Briancon 4-0-ra kiütötte a legjobbnak tartott francia csapatot, a Rouent. Részletezünk. A Kezmarok odahaza verte a Poprad…..
Kedden megírtuk, ki lett a férfiak és a nők között az év játékosa. Azóta az inline bizottság is döntött, a legjobb magyar görhokisnak vérbeli jégkorongozót választottak, Vas Mártont. A francia Briancon hokisa a pozsonyi inline vb-n a magyar válogatott legeredményesebb…..
Jana (törölt) 2008.12.03 16:05:14
Jana (törölt) 2008.12.03 16:06:57
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
Kis híján kiengedte a megnyert rangadót a kezéből a Dab.Docler, de végül büntetőkkel behúzta a győzelmet a HC Csíkszereda ellen. A Mol Liga vasárnapi versenynapján öt meccsből négyen az utolsó másodpercek döntöttek – vagy éppen akkor csaptak magasra az indulatok. Máskor…..
Mint arról nap mint nap beszámoltunk, a Dab.Docler jégkorongcsapata a múlt hét végén Bolzanóban próbált bejutni a Kontinentális Kupa döntőjébe – persze a reális cél a harmadik hely megszerzése volt a csoportban. Ez sem jött össze, de a csapat ezzel együtt kemény meccseket…..
Közvetlenül a szapporói világbajnokság után megműtötték az év sportolójának a kezét. A második budapesti fogadáson bekötött alkarral jelent meg. A hírek szerint sajnos még mindig nem teljesen tökéletes a szóban forgó testrész működése. – Hát nem a régi. Bár a…..
Akkor itt most csak az eredményt rögzítjük, a harmadik harmad eseményeiről számoljanak be azok, akik ott voltak: a magyar bajnok sokáig 1-1-re állt az EBEL-bajnokkal Fehérváron, de az utolsó tíz pecben hármat kaptunk, 1-4 lett a vége, és volt még rengeteg kiállítás is. A további…..
Az Alba Volán Innsbruck elleni vereséggel zárta a második EBEL-kört, és Innsbruck elleni vereséggel kezdte a harmadikat, kedd este ráadásul elég alaposan kikaptunk. Az IIHF-szünetben megerősödött hazaiak nagy lendülettel rontottak neki a kissé fáradt válogatott játékosokkal teli…..
Van okunk a büszkeségre az olimpiai selejtezők után. Nemcsak a csapat mutatta meg a világnak, hogy van miért Magyarországra hozni egy ilyen rangos eseményt, a rendezők és a nézők is kitettek magukért. Statisztikázunk a hivatalos adatok alapján. A hét végén négy másik helyszínen…..
A múlt hét folyamán kihirdette Pat Cortina szövetségi kapitány a világbajnoki győzelem utáni első válogatott keretét. Az előzetes tervek szerint a 38-asból 28-as lista alakul ki a csütörtöki szűkítés után. Az ezen szereplők lesznek azok, akik a jövő hét folyamán…..
A válogatott bő keretéről szóló hírünkben jeleztük, visszatérünk még a témára. És máris: ismertetjük az olimpiai selejtező előtti menetrendet és a keretszűkítések időpontjait. A jelenlegi 38-ból október 30-án jelöli ki Pat Cortina szövetségi kapitány azt a 28…..
Jégkorong Graz–Alba Volán 2-3 2008.10.19 20:57:00
Egymás után harmadszor végzett 2-2-re az Alba Volán az EBEL-ben. Ezúttal azonban a végén is a magyar bajnok örülhetett felhőtlenül, a büntetőpárbajban megszerezte a győzelmet. Három mérkőzésen négy pontot gyűjtöttek Sator mester játékosai.Vélhetően a Graz közvetlen…..
Új sorozat indult a hozzánk közel álló Sport Gézán, az aktuális sporthétvége legnagyobb bajnokát kutatják, szavazás keretében. Az első részben az immár nyolcszoros motoros világbajnok Valentino Rossi mellett felkerült a listára a törött kézzel is futamharmadik Talmácsi…..
3-2-re nyert első EBEL-mérkőzésén a magyar bajnok, ezzel már biztos, hogy sokkal jobban indult a második osztrák szezon, mint az első, hiszen akkor sokáig kellett várni az első sikerre. Fekete Dániel bevált az első sorban a Linz ellen, gólt szerzett, Tokaji és Palkovics is…..
Az Alba Volán szeptember 14-én 15 órakor kezdi meg a következő idényre szóló bérletek árusítását. Aznap 18 órakor a Vienna Capitals csapatát fogadják Székesfehérváron, az utolsó felkészülési mérkőzésen. Bérletárak és időpontok az Alba Volán-honlapról. Az…..
Jana (törölt) 2008.09.05 00:22:34
Akik kint voltak, onnan tudják, akik nem, azok innen, hogy sajnos nem fogadhatta nagy tömeg a jégkorong-válogatottat délben, de a lelkesedés így sem volt csekély. Kedves olvasónk, Tom 40 is ünnepelt és fotózott, az ő képeiből közlünk válogatást...
Jégkorong Japán–Ukrajna 2-3 2008.04.18 15:44:00
Csak büntetőkkel nyertek az ukránok a japánok ellen, ami nekünk jó is, meg nem is. Jó, mert a második hely már biztosan a mienk, ezzel előrébb vagyunk, mint a minimális cél. Rossz, mert ha a szétlövésben a távol-keletiek ügyesebbek, elég lett volna holnap a döntetlen, azaz az…..
A decemberi Pannon Kupa-felvonás után a jövő hét végén Tilburgban folytatódik számunkra az Euro Ice Hockey Challenge. A magyar válogatott Ukrajna mellett Hollandiával és Horvátországgal küzdhet. A szövetségi kapitány sok fiatalt beválogatott. Ami szerintünk kifejezetten jó.A…..
Kissé megkésve adjuk közre a hírt: a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége dr. Szélig Viktort, a francia Briancon légiósát, válogatottunk erősségét választotta a 2007. év játékosává. Nem a szembeállítás végett, hanem emlékeztetőül: nálunk Palkovics Krisztián végzett…..