Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganodermabolt

185 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy ember hihetetlen utazása a DXN Morinzhi-val.     Főszereplőnk Kócsó László (DXN), aki  50 éves kora óta minden nap elfogyaszt egy üveg DXN Morinzhi (Noni) italt. Most, mindössze 4 nap múlva elérkezik az 2000. üveg elfogyasztásához.  Ez valóban egy hatalmas mérföldkő, egy igazi…..
Az egészséges és jól működő emésztőrendszer alapvető fontosságú a jó közérzet és a test optimális működése szempontjából.  Ezért kell megtisztítani a beleket!   A belek egészsége szorosan összefügg a betegségek kialakulásával. A gyomor-bélrendszerben jelentkező problémák hatással vannak többek…..
Az anorexia nervosa egy étkezési rendellenesség, amelyet a túlzott fogyás,vagy a hízástól való félelem és a soványság utáni vágy jellemez. Az anorexiás emberek irányítani akarják testsúlyukat és alakjukat. Ennek érdekében betartják az étrendi korlátozásokat, csak bizonyos élelmiszereket, kis…..
Az allergiások számára a DXN fekete kömény nemcsak egy egyszerű termék, hanem egy hatékony eszköz az allergiák kezelésében és enyhítésében.   A DXN fekete kömény és DXN spirulina kombinációja valóságos erőbomba az allergia kezelésében. Mindkét termék rendkívül gazdag antioxidánsokban és…..
Segítsd májad munkáját, hogy megszabadulhass a méreganyagoktól!   A ganoderma gomba hosszú távú fogyasztása segíthet a máj méregtelenítésében, mivel támogatja a máj enzimaktivitását és segíti az anyagcsere folyamatokat. A gomba gyulladáscsökkentő hatása révén csökkentheti a májgyulladás kockázatát…..
  Hallottál már a ganoderma gyógygombás kávéról? Olyan csodálatos hatásai vannak, hogy az ember el sem hiszi! Az egyik ismerősöm ilyen kávét szokott inni. Kértem tőle egy dobozzal és elkezdtem inni úgy, hogy mellette a hagyományos kávéval fölhagytam. A hagyományos kávé mindig erős gyomorégést…..
  A hagyományos kínai orvoslás már évezredek óta tudja, hogy a megfelelő táplálék az egyik legfontosabb gyógymód. Az ételek, amiket megeszünk, hatással vannak az egész testünkre, és hosszú távon befolyásolják az egészségünket. Ez az életmód-filozófia ma már nem csak Keleten, hanem a nyugati…..
  A Spirulina alga az egyik legrégebbi, az ember által fogyasztott élelmiszer, amely a világ számos részén megtalálható. Az algát már az 1500-as években is fogyasztották Mexikóban és Afrikában és ma már számos országban termesztik és fogyasztják. Az algát elsősorban a különböző egészségügyi…..
  Hallottad? A lángban álló erdő képes üzenetet küldeni a több kilométerre lévő társának, amely  a hír hallatán azonnal megokat juttat  a földbe az egyed túlélése érdekében. Vagy amikor a zsiráfok lakmározni kezdenek  az ernyőakáciák lombkoronájából, a fák, hogy megszabaduljanak tőlük, néhány…..
                         DXN Spirulina a csodaalga A  malajziai DXN spirulina 9 biotanúsítvánnyal rendelkezik és a leggazdagabb tápanyagokkal rendelkező élelmiszer a világon...
Normális, hogy minden második ember emésztési problémával, gyomorégéssel küzd? Normális, hogy az ember gyomortükrözés után is savlekötővel tud létezni, mert nem tudnak más megoldást javasolni? Normális, hogy az emberek több, mint fele ételallergiás? A választás mindig a miénk. hogy…..
    Ha röviden kellene válaszolnom a fenti kérdésre, akkor azt felelném: a ganoderma egy csoda! Értékét és gyógyhatását már az ókor óta ismerik Kínában; egy időben például annyira értékesnek tartották, hogy ha valaki ilyen gombát talált, akkor halálbüntetés terhe mellett azonnal be kellett…..
Utolsó nap bementünk Horvátországban egy Konzum boltba. A hűtés tökéletes volt. 33 fokból a 22 fokba alig ruhában. Rövidre fogtuk a vásárlást de a meghüléshez éppen elegendő volt. Tudjuk, a szervezet azonnal támadhatóvá válik ha meghül. A támadásra váró vírusok, bacik akadály nélkül jutnak a testbe.…..
A cukorbetegség  kezelése a természet erejével. A DXN arany háromszöge: (Reishi gomba - Morinzhi (noni jouce) - spirulina alga)..
Ha minden gyermekorvos tudná ezt, egész évben nem hiányoznának a picurok az iskolából és az oviból.  ..
Az ősz legtöbbször erős szelet, sok csapadékot, hűvös, alacsony hőmérsékletet hoz magával. Ezért a hajunk is megsínyli az évszakváltást. Azonban egy kis odafigyeléssel továbbra is szép, ápolt, fényes, egészséges lehet a hajunk. A DXN Ganozhi sampon Ganoderma lucidum gombával gondoskodik…..
Az 1978-as Egészségügyi Kongresszusok a WHO a spirulinát a Föld legértékesebb anyagának minősítette! Nem véletlenül kerül megemlítésre ez a csodaszer, hisz a spirulina alga nem csak az egészségünkre van jó hatással, hanem segít a szépülésben, a méregtelenítésben, a lúgosításban, emellett segít…..
  Ma egy kicsit pikánsabb témával készültem, hiszen "Minden földi öröm között a szerelmi vágy, az érzéki örömök esszenciája..." - mondta az a tibeti orvos is, aki először nevezte a cordyceps gombát a Himalája Viagrájának. Pedig ez a természetes, mellékhatások nélküli vágyfokozó nem csak az…..
  Az akaraterő a legtöbb esetben kevés a dohányzásról való leszokáshoz.  Amikor valaki először fogyaszt drogot, vagy szív el egy cigarettát, gyakorlatilag elárasztja a testét egy „idegen” alkaloiddal. Több, mint 10.000 féle alkaloidot találtak a különböző növényfajokban. Ilyen alkaloid például a…..
Kedves Látogató! Vásárolni 2 módon tudsz: 1. Fogyasztói áron - regisztráció nélkül                                                     2, törzsvásárlói áron - egyszeri regisztrációval. 20 -25 % kedvezménnyel. Ha kedvezőbb, törzsvásárlói áron szeretnél a termékekhez hozzájutni kattints ide!…..
Tibet és Nepál hegyei közt évezredek óta él a legenda egy csodálatos élőlényről, mely előbb rovarból növénnyé, majd később növényből ismét rovarrá alakul. Élt egyszer egy pásztor, aki a jakjait legeltette a havas fennsíkokon. A jakok megpróbáltak a jeges vidéken némi eleséghez jutni, így mindent…..
  Szeptember 21. az Alzheimer-kór világnapja, ennek tiszteletére ma én is végeztem egy kis kutatást, hogy néhány érdekességgel szolgálhassak erről a – sajnos korántsem ritka – kórról. Az Alzheimer kórt nem könnyű felismerni, hiszen leggyakrabban idős korban jelentkezik, amikor sokak szerint…..
Kedves barátaim, ismerőseim!   Cégünk a DXN 1993 óta forgalmaz gyógygombás étrendkiegészítőket.A korona vírus azokat az embertársainkat támadja meg főleg, akiknek gyenge az immunrendszerük. Olvasd el Hogyan erősítsük az immunrendszerünket?  A ganoderma gomba tartalmú termékeink legfőbb erénye az…..
Többször meséltem már Neked a gyógygombákról, melyek hatását 2009 óta figyelemmel kísérek.  ​Kevés ember van ma a világon, aki ne hallott volna, vagy ne tapasztalta volna meg a gyógygombák csodálatos erejét. Én magam 2008-ban   gyógyultam meg egy orvosok által gyógyíthatatlannak mondott…..
Dr, Czizmadia Beáta Szakgyógyszerész,  ganoterapeuta üzenete:  Most lesz időtök olvasni, hogy végre komolyabban vegye mindenki, amit írok. Senkitől nem olvasok igazi megoldásokat a vírus kezelésre azon kívül hogy maradjon otthon!. De mi van ha tényleg elkapja egy rokonod, vagy Te? Sajnos van rá…..