Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenovop780

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A New York-i Chinatown - Manhattan déli részén - a nyugati világ legnagyobb kínai negyede. Csaknem 150-180 ezren élnek itt. Az első kínaiak 1840 körül érkeztek a városba és jellemzően a nagy építkezéséken dolgoztak. Később a városlakó életmódra berendezkedett családok egy lakóközösségben maradtak,…..
Eddig még nem látott képekkel! Fantasztikusan szép fotókat kaptam a minap a millennium körüli Budapestről egy orosz ismerősöm jóvoltából. Az ottani történelmi blogokon bukkantak fel a képek. ..
lenovop780 2014.11.12 16:40:48
Loomis Dean a LIFE magazin veterán fotósa készítette az alábbi fotókat az ötvenes évek gondtalan ifjúságáról. A képek a Nyugati-parton - főleg Kaliforniában - a háború utáni felívelő jólét idején készültek...
lenovop780 2014.10.17 10:51:26
Michael Bay egy jó rendező, sőt egy igazi mágus, DE csak abban az esetben, amikor csak egy ici-picit száll el magától, és nem akarja megváltani teljesen a világot. Volt idő, amikor a neve garancia volt a sikerre, és szórakoztató blockbustereket tett le az asztalra, nem pedig…..
A vándorcigányok első európai megjelenésének idejéről nem sokat tudunk. Ennek legfontosabb oka az, hogy a cigányság mint olyan soha nem alkotott egységes entitást. Egyes elméleteket hogy a cigányság valahol, valamikor önálló népként létezett, már régen megcáfolták. Genetikai vizsgálatok kimutatták,…..