Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Vivien Ildikó

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogas kérdés Gyermek fogászat 2014.05.10 14:50:00
A szülő legnagyobb kincse a gyermeke, és a gyermeke egészsége. Mindent megtesznek a csöppségek egészséges lelki, szellemi és testi fejlődése érdekében. A terhesség alatt magzatvédő vitaminokat szednek, születése után pedig lelkiismeretesen a kötelező védőoltásokkal óvják a…..
A fogszabályozást sokan tekintik esztétikai kérdésnek tény, hogy legtöbben a szebb mosolyért fordulnak fogszabályozó szakorvoshoz. A fogszabályozás azonban az esztétikai hatáson túljelentősen hozzájárul fogaid egészségének a megőrzéséhez is. A saját fogak szabályozása…..
Eddig a fogkefékről posztoltunk, De vajon melyik a megfelelő fogkrém? Elhoztunk Nektek pár fogkrém tesztet, hogy lássátok melyik az abszolút nyerő. Nézzük!   Parodontax Extra Fresh fogkrém Ez a típus világoskék-sötétkék színt kapott, ami nekünk tökéletesen harmonizál a…..
  Az újratölthető elektromos fogkefék jóval hatékonyabbak lepedékeltávolításban, mint a hagyományos, kézi fogkefék. Mivel helyetted végzik a surló mozdulatokat, használatukat sokkal egyszerűbb. Ezen kívül számos típus és funkció miatt könnyen meglelheted a számodra…..
Mint tudjuk, a fogkefe részei a fej, a sörték, a nyak és a markolat. A neves gyártók folyamatos fejlesztésekkel próbálják minél hatékonyabbá tenni őket, így több száz fogkefével találkozhatunk az üzletek polcain. De mi alapján válasszunk? Most megtudhatjátok! Néhány szó a…..