Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spitti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindezt Ördög Nóra a Rising Star műsorvezetője, és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be ma reggel a Mokkában. A fal mostantól csak 75 százaléktól emelkedik fel, a négy zsűritag szavazata viszont továbbra is csak 7-7 százalékot ér, így a nézők szerepe…..
spitti 2015.01.16 14:56:18
@the.man: Mert szerinted itt bárkinek, bármilyen kütyün leadott vélemémye számít? Még a zsüriben is előre ki van osztva ki mit szavaz! MINDEN LE VAN JÁTSZVA ELŐRE!!! A lényeg, hogy a Stroy magazin minél zaftosabb baromságokat tudjon összehordani, hogy a barom magyar azt megvegye és a fodrásznál erről beszéljen.
spitti 2015.01.17 12:28:50
@Bergyilkos Bohoc: Nyilván nem dolgozom ott, mert ha ott dolgoznék, ezután a komment után már dolgoznék ott! :) De! Sok barátom dolgozik a médiában!
Kereskedelmi TV-ről van szó. Üzleti alapon működik, állami pénzt nem kap, csak a reklámbevételből élhet meg. A hirdetők pedig kizárólag a nézettségi mutatók alapján vásárolnak reklámidőt. Gondolom ebben egyetértünk.
És innentől már nem kérdés, hogy nincsenek érzelmek, úgy kell mindent irányítani, hogy maximális nézőszám legyen. (Itt ugye SMS bevétel nincs, max annyi, hogy az applikáció felhoz egy-két reklámot, de a nem sok bevétel.) Tehát érdekes és egyben megosztó egyéneket kell továbbjuttatni! Hogy legyen miről cikkezni, a kritiukusok tudják hegyezni a nyelvűket. Nem az énektudás számít. (Az a 19 éves családapa, szerinted Magyarország legjobbajai között van? Vagy a testvérpár, akitől a szigorú apuci elteszi egy hétre a telefonjukat? Ugyan már!? Ők kellettek a média visszhanghoz! És ez nem naívitás kérdése, hanem racionalitás.
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
spitti 2014.04.08 14:43:08
@sporttárs: Igaz! Akkor az olimpiát 2012-ben, nem mindegy? (Knézy Jenő kajak-kenu, kerékpár, súlyemelés, kosárlabda, triatlon)
A mondandóm lényege a 6!!! év volt, ha esetleg ez nem volt egyértelmű!