Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zada

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Lehetőségek világa 2011.01.04 10:05:00
Fél éven át mi vagyunk az EU soros elnöke, erre az alkalomra készült egy vadonatúj országimázs-film."Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is…..
Hello!Jó egy éve már küldtem egy írást nektek, A modoros culágert. Itt a következő, ha kell :)Az lenne a kérésem, hogy mindenképpen yenoee-ként tüntessetek fel mint szerzőt, ezért a szösszenetért nem leszek túl közkedvelt szakmai berkekben, ha jól sejtem :)Üdv!  Az…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
Ez egy katatón állapot, bár a jobbik fajta, mégha nincsenek is együtt a párok. Vagy ez már az?Sziasztok!Nyáron történt az eset, abból a szempontból nem szakítás, hogy valószínűleg együtt sem voltunk, na de erről később:)Én éppen egyedül voltam, egy hosszabb kapcsolat után,…..
zada 2009.01.30 12:03:28
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
zada 2008.10.31 15:29:35
szakitshabirsz.blog.hu/2008/06/27/kesz_padlo_napokig_boges ez ugyanez a sztori, csak átfogalmazva...
Azért jó az egymondatos szakítás, mert tényleg nem kell utána semmiféle magyarázat, kommentár, ha így gondolja, ez van. Sziasztok! Velem a következő szöveggel szakított minden különösebb előzmény nélkül egy srác: "Szeretlek,szerelmes vagyok beléd. Le tudnám veled élni…..
"Dehogy felejtettelek el, csak épp nem volt alkalmam válaszolni" Vajon hány szakítósemail kezdődik ugyanezzel a mondattal? üdv!igazából ez a történet a mai napig nem ért véget és nagy előzménye nem volt csak sok beszélgetés és másfélévente való találkozások,…..
zada 2008.10.04 00:06:01
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
A srác egyszerre több nőt futtatott, plusz rabolt is, így előbb a csajokat vesztette el, majd a 4,5 éves börtönbüntetését tölti. A lány iskolába járt, a fiúnak így mindenre maradt energiája. Kedves Szakítós blog!   Nagyon friss olvasója vagyok a blogotoknak és azt hiszem…..
Nagy örömmel új műfajt köszöntünk a szóviccblogon, történetünk első "Mi a közös a két képben?"-jét. Külön öröm, hogy a pionír felháborítóan, kínzóan, pusztítóan béna. Csak így tovább, Pán Péter!ez kutyasétáltatás közben jutott eszembe a sötét…..
zada 2008.09.10 19:04:05
Van-e jobb a szar szóviccnél? Naná, a végtelenül kínos magyarázkodás. Sorozatunkat indítsuk egy szimpla darabbal.agysorvasztó vicc balázs haverom fejéből:-miért alien az alien?- mert a földön nem él-ilyen(élien - alien)ezt könnyebben nem tudtam elmagyarázni bocs:)zagyBár ne…..
zada 2008.09.10 18:56:39
Ez egy meglepően zavarba ejtő történet, mivel vannak az örökké elégedetlen nők. Őket nehéz rávezetni az élet szeretetére, hogy örüljenek az apróságoknak is. Az meg végtelenül szomorú, mennyire rakaszkodnak ehhez az elképzelt kispolgári szarsághoz, ezért azt hiszik a…..
Csáp Géza Tesiből felmentve 2006.11.30 17:04:00
Az élet banális dolgairól írni mindig is a költészet speciálisan elszigetelt bugyraiba tartozott. Megannyi meg nem értett zseni írhatott már verset fülpiszkálásról, sorban állásról, esetleg fűnyírásról. A Flying Backwards zenekar pont a fogszabályzás borzalmait zenésítette…..
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..
Ha egyszer elkészül a szakítólexikon, akkor a somlói címke mindenképpen erre a bejegyzésre fog mutatni. Ilyet kitalálni sem lehet, mégis könnyen bevonulhat az urbánus folklórba. Hello ott, nosztalgiáztam az archívban, és egy rövid nekem is van az emlékeimben, amikor…..
zada 2008.05.18 12:05:36
Hiába süt a nap, leszarom. Vannak pillanatok, amikor az ember küzd, bízva bízik, de felesleges. Játszmázunk, minden egyes nappal és éjszaka, és délután a legnehezebb, ahogy Rachel mondja. Mi az a határvonal, ahonnan már nincs vissza és a Jóbarátok sem szórakoztat? Képet innen…..
Kezd visszatérni a blog régi hangulata: felrajzoltuk a szakítások összes lehetséges mintázatát, úgyhogy mostmár valóban csak a lezáró mondatok gyűjtése van hátra. A délelőtti poszt hosszú, komoly kapcsolatot zárt le hülyén, a délutánra egy rövid, velőset kaptok. Vajon ittak…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
Az, hogy a lány szerette a gyorsaságot, már ismerkedésük elején is kiderülhetett volna a fiú számára, ő mégis meglepődött, amikor átadta a kormányt a lánynak. Ezzel zárom kalandos hetünket, sziasztok.  Sziasztok! 2002 nyarán történt meg velem a következő eset.…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..