Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ccooper

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a választás éjszakáján olyan 20%-os feldolgozottság körül megláttam a HVG.hu első ilyen térképét, akkor ugyanúgy összeszorult a gyomrom, mint 2012-ben az első Békemenet alkalmával, amikor az elhaladt a maga tömegével az orrom előtt az Oktogonnál. Ilyen mértékű…..
ccooper 2014.04.12 15:54:59
@Mészáros Nándor:
Sokan másként gondolják ezt...A Fidesszel pont a kommunikációs stílus és a köpönyegforgatás a legnagyobb baj...és tovább is lehetne sorolni..
Ami hirtelen eszembe jut: Magánynyugdíjak ellopása, trafik kiosztása saját embereknek, földek elrablása, demokratikus, független intézmények kisajátítása, médiabirodalom kiépítése. MNB-be tökelütött Matolcsy, aki mellesleg alapítványokon keresztül milliárdokat vesz ki a rendszerből. Félelem légköre, idióták - lsd Nagy Róza – hatalmi pozícióban, mint a legkeményebb pártrendszerben. Atomenergia nyomatása, orosz hitel 30 évre, tankönyvpiac államosítása, Takarékszövetkezetek államosítása, tanárok megaláztatása, bazinagy tandíjak az egyetemeken. Az egészségügy továbbra is romokban, várólisták, gusztustalan körülmények sok helyen. Az ÁFA a maga 27%-val tovább feketítette a gazdaságot, az egykulcsos adó a magas jövedelműeknek kedvez. És mindemellett a stílus! Na, az a leggázosabb, amilyen bicskanyitogató módon kommunikálnak.
Való igaz, a népbutítás már a fasiszta és komcsi diktátoroknak is összejött, és ami szomorú, hogy a maradék 6millió választópolgár ellenséges kisebbségnek van titulálva. A FIDESZ, mint olyanból már semmi nem igaz az utolsó betű kivételével.. De majd talán 2018-ra meg lehet alakítani egy ÚJ FIDESZ-t (nem kamupártként).
ccooper 2014.04.12 19:03:17
@Mészáros Nándor: @monddazigazatmar:
Milyen 250 milliárdról beszélsz? Még a több száz milliót sem sikerült bizonyítani, amit állítólag több bankban tartott Simon...Pont ez törpül el a Matolcsy és Nagy Róza félék pénzszórásával szemben!
Földügyek, pl Kishantos esete..elég gáz szerintem.
Mellesleg soha nem szavztam az MSZP-re sem, de valóban úgy látom hogy a fidesz droiodok mellett a baloldalon van a kulturáltabb kommunikáció. A folyamatos mocskolódás, állandó köpdösés a vélt - rég legyőzött - ellenségre neked lehet szimpatikus, de Tanár létedre ezt nagyon csodálom. Sok tanítót ismerek én is, ők másként látják, mint Te! Nem hinném hogy az "én készülékemben" lenne a hiba..Egyébként édesmindegy, valóban "nyertetek", faszául lehet folytatni az oligarchia kiépítését! Hajrá magyarok!
A választási eredményeket meg lehet magyarázni, lehet rajta vitatkozni, lehet vele elégedetlennek lenni, de egy valamit nem lehet jelenleg megtenni vele. Megváltoztatni. Mégpedig azért, mert törvényes. A törvény megalkotásán, alkalmazásán, módosításán majd elrágódhatnak a…..
ccooper 2014.04.08 21:12:44
@.Gordon Gekko.: Te persze nem vagy segg hülye..és a te magánnyugdíjadat nem nyúlták le, a tarfikodat és a földedet sem. Szerencsés vagy! Iskolába sem jár a gyereked ez is lejött, se egyetemre. Bár valszínűleg te sem jártál a stílusodból ítélve..
A baloldali fogalom is relatív, Orbánnál államosítóbb, komunistább hozzáállást uccsó még az átkosban láthattunk.