Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsóófii

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WellNeszeszer CrossFit 2014.04.29 11:11:19
A crossfit egy amerikában született fintess rendszer, amely inkább egy edzés filozófia, sem mint külön sportág. A célja a valódi élet minden kihívására is megfelelő választ adó, "funkcionális" erő kialakítása, és az alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek…..
LaKozmetika I love . . . ! 2014.04.28 17:36:00
Az I love...  egy 2008-ban alapított kozmetikai márka mely testvajakat, habfürdőket, tusfürdőket és ajakápolókat gyárt. Az márka kínálatában illatos, ízes, közkedvelt gyümölcsök inspirálta termékcsaládokat találunk, úgy mint például a kókuszos, a mangós és papajás…..
Mindenki szeretne fehér fogakat, ezért aztán a kínálat is nagy. Az árak pedig 5000 forint és a csillagos ég között mozognak. De mire számíthatunk a különböző rendelői és otthoni fogfehérítő módszerek alkalmazásakor? Rendelői kezelések A halogén lámpa sajnos infra és UV…..
Minden hat hónapban meglátogatod a fogorvosod ellenőrzésre, de a fogselyem használata is megér egy misét. Ám ha olyan vagy, mint sok fogorvosi páciens, hogy a tanács egyik füleden be és a másikon ki, sokkal inkább a fogselyemmel tedd ezt fogaid között: ki és be. Mindenki tudja,…..
Fogas kérdés Szép Napot! :) 2014.04.21 12:20:00
Fogkrém! Ti megtaláltátok már az igazit? Hamarosan jelentkezünk egy kis útmutató teszttel! :)..
Nem rég a szájvizekről blogoltunk Nektek, és megígértük, hogy tesztelünk is.  Igen széles kínálattal találkozhatunk az üzletek polcain. Van mindenféle szín, íz, fehérítős, gyógynövényes.... Mi lekaptunk párat a mindennapi használatra szántakból, és nekiáltunk a nagy…..
  Vannak baktériumok, melyek természetes élőhelye a szájüregünk. Velük nincs is semmi gond, sőt, szükségünk is van rájuk a táplálékok megemésztéséhez. Azonban ha túl sokan lesznek, megtapadnak a fogakon és az ételmaradékon, savakat termelnek, illetve nem szívesen látott…..
  Kedves Látogatók!   Nincs többé fogós kérdés, mert itt a Fogas kérdés! :) Blogunkon fogászattal kapcsolatos témákról olvashattok majd bejegyzéseket. Szájápolás, betegségek és kezelésük, gyermekfogászat....És ez még nem minden! Házi praktikákkal és terméktesztekkel…..