Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monsterhigh

175 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monster high gimiben a tanulók nagy része nem figyelt oda a fogaik ápolására ahogyan Frankie Stein sem figyelt oda rá így most nagyon rosszak a fogai melyek természetesen fájnak is neki. Így fogorvoshoz fordul, hogy az rendbe tegye neki és elmúljanak a fájdalmai. Te leszel ez a fogorvos, persze…..
Egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni mely a mai világban is rendszeresen előfordulhat a lányoknál. Ugyanis ebben a játékban Draculaura két barátnőjét áthívja hogy aludjon náluk. Így természetesen a feladatunk lesz a három lányt felöltöztetni. Mindig azt öltöztethetjük akire…..
A Monster high mese mint tudjuk egy gimiben zajlik ahol a diákok tanulnak és amit megtanulnak arról természetesen dolgozatot is kell írni így ebben a Monster high játékban betekinthetünk három órára ahol ugyan olyan különlegesek a dolgozatok mint maga a tanulók. Az első óra a a matekóra ahol pénz…..
Jackson Jekyll egy 16 éves fiú aki szereti a pulóvereket, mellényeket és a sima stílusú ingeket, melyek elegánsak és lefele gombolhatóak. Egy igen csendes és egy hangúnak tűnik, akinek nem hiányzik az életéből a hangoskodás amivel a figyelmet keltik fel egyesek. Kettős természete lehetetlenné teszi…..
A Monster high gimiben nagyon sok a tanuló és mindig jönnek újak és újak is, melyeket persze meg kell ismernünk. Ezért most be szeretnék nektek mutatni egy új lányt melyet egy játék erejében ismerhetünk meg. Ugyanis azt hogy hogyan is néz ki a lány az elején láthatjuk de mi  itt ebben a játékban…..
A Monster high játékok között leginkább lányokat ismerünk, pedig vannak fiúk is. Éppen ezért most egy olyan monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben egy fiút kell felöltöztetni, alakítani. ez a fiú nagyon különleges hiszen olyan mintha egy rongy baba lenne, de ettől függetlenül ugyan…..
Egy igen különleges Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni ugyanis ebben a játékban a lényeg szerelmes párt alakítani. Ezt hogyan is kell? Mindjárt le is írom nektek. Adott három fiú és három lány. A fiúk közül válasszunk ki egyet, akit fel kell öltöztetni. Ki kell választani milyen legyen…..
Ezúttal egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben egy fiút kell felkészíteni a Valentin napra. Persze erre a napra a lányok szoktak készülődni, de itt most egy fiú is hogy kedvesének kedveskedjen. A játékban két fiút láthatunk de csak az egyikkel tudunk játszani, válasszuk ki…..
Ismét egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben egy fiút öltöztethetünk. A fiúnak mi magunk választhatjuk ki milyen legyen a frizurája, melyet be is festhetünk. Ezek után válasszuk ki milyen legyen a felsője, mellénye vagy esetleg kabátja. Válasszuk ki a nadrágját, cipőjét.…..
Egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben most nem egy lányt alakíthatunk, öltöztethetünk fel hanem egy fiút még hozzá Gil Webbert, aki olyan mintha egy vízi szörny gyermeke lenne. Ki tudjuk választani milyen legyen a frizurája, melynek a színét is meghatározhatjuk.…..
Draculaurat már igen jól ismerjük a Monster high mesékből és természetesen a játékokból is hiszen ő egy főszereplő. Ám így ahogyan ebben a játékban láthatjuk még biztosan nem látta senki, ugyanis ebben a játékban Draculaura sellővé alakul át. Melynek a karakterét mi határozhatjuk meg. Először is…..
Egy olyan Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben egy különleges lányt alakíthatunk. A lány azért különleges mert négy keze van és nem lábai vannak hanem farok uszonya mint a sellőknek. Így őt mondhatjuk sellőnek. A feladatunk lesz őt felöltöztetni és alakítani kedvünk szerint.…..
A monster high gimiben kentaurok is járnak mely olyan lények mint akik félig emberek, félig pedig lovak, hiszen alsó test részül olyan mint a lovaké felső részül meg olyan mint az embereké. Egy ilyet láthatunk a képen és ezt a lányt alakíthatjuk ebben a szuper jó játékban, melyet akár te is…..
Egy új lányt szeretnék nektek bemutatni mely szintén a Monster high gimi egyik tanulója. Ez a lány már teljesen úgy néz ki mintha semmi különlegesség nem lenne benne a bőre színén kívül, melyet itt ebben a játékban meg tudunk változtatni. Ám nem csak a bőre színe az amit megváltoztathatunk hanem a…..
Karácsony napjára az emberek nem csak a karácsonyfát díszítik fel égősorral hanem a házat is. Persze ezt a szokást a Monster high lányok is szokták követni melyet itt meg is tapasztalhatunk ebben a Monster high játékban ahol Abbey Bominable bőrébe bújhatunk. Ugyanis az ő házát és karácsonyfáját kell…..
Ebben a Monster high játékban Draculaurat láthatjuk még fiatalon akinek persze nekünk kell elkészíteni a legszebb és egyben extrém frizuráját mely igen egyszerűen elkészíthető. Feladatunkat ott kezdhetjük el hogy először is meg kell mosni a haját, melyet le is kell öblíteni, tenni kell rá haj…..
A Monster high gimis lányok ugyan úgy adnak magukra mint az emberek. Ők is elszoktak menni masszázsra vagy épp egy arc pakolásra hogy szépek legyenek. Ebben a játékban pont egy ilyenen vesz részt egy lány aki félig ember félig pedig egér. Szerintem ez a kombináció nagyon aranyos. Először is…..
Karácsony napján mindenki elszokott menni nagy bevásárlást csinálni, hiszen jönnek a vendégek akiket vendégül kel látni. Így ebben a Monster high játékban a feladatunk lesz Clawdeen Wolf személyében bevásárolni. Először is látni fogunk egy listát melyen háztartási kellékek vannak felsorolva, ezeket…..
Ezúttal egy olyan lányt ismerhetünk meg a Monster high gimiből aki egy nagyon csinos lány,, aki valójában pillangó is, hiszen pillangó szárnya van. Ezt a pillangó lányt tudjuk mi alakítani kedvünk szerint és még fel is öltöztethetjük. Meghatározhatjuk milyen legyen a frizurája, melynek megadhatjuk a…..
A Monster high gimiben nagyon sokféle egyéniség jár melyek közül az egyiket ebben a játékban te magad alakíthatod, persze csak akkor ha kipróbálod ezt a játékot. Ez a lány nagyon különleges hiszen nem két keze van hanem négy és a szemei felett is olyan mintha lenne még négy szem. A játékban te magad…..
Egy nagyon jó kis Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben Clawdeen Wolf-ot nem csak felöltöztethetjük hanem elkészíthetjük a saját házát. Mivel vett egy telket ami telis tele van szeméttel így előbb össze kell takarítani a telket, vagyis minden szemetet össze kell…..
A monster high gimiben egy különleges lányra bukkantunk melyet nektek is megszeretnék mutatni. Ez a lány olyan mintha az őserdő lánya lenne. ezt a lányt most nem csak öltöztetned hanem alakítanod is kell. Először is válaszd ki milyen legyen a frizurája, melynek meghatározhatod a…..
Egy nagyon jó kis Monster high játékot szeretnék nektek bemutatni melyben Frankie Steint alakíthatjuk kedvünk szerint extrém stílusúvá. Ugyanis különleges frizurája már meg is adja extrém stílusát, melyet persze mi készíthetünk el, vagyis válasszuk ki milyen legyen a frizurája…..
Halloween napján az emberek mindig készülnek valamivel, valaki csak beöltözik, de valaki még a lakását is feldíszíti erre a napra. Draculaura annyira szereti a Haloween napot hogy ő nem csak fel vesz valami különleges ruhát de még a szobáját is kicsinosítja. Mely valójában ebben…..
Halloween napján a szörnyek is be szoktak öltözni csak ők mivel már alapból rémisztőek így ők emberi formát vesznek fel. Persze Frankie Steinnek emberi a formája de azért még is lehet rajta alakítani melyet ebben a Monster high játékban meg tehetünk. Mint tudjuk Frankie Steinek…..