Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőke hajas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy spanyol fotóművész, Yago Partal egyedi ötlettel állt elő, az állatkertekben is fellelhető állatokat divatos ruhákba öltöztette. A legtöbb portré nagyon élethűre sikeredett, nekünk a mókus a kedvencünk, de az orrszarvú is tekintélyt parancsoló.  Egyébként a képeket…..
Szőke hajas 2014.04.07 18:19:35
Egyre több lehetőség adódik világszerte ingyenes vagy „fizess, amennyit szeretnél" városnéző túrákra, sétákra. A Guardian ennek járt utána a világ hat városában. A közösségi oldalakon szájról szájra terjedő lehetőségek, illetve a spórolósabb, kicsit tudatosabb…..
Néhány napja indítottuk új rovatunkat, melynek első részében a "Don Draper" stílusról írtunk és amely számunkra is meglepően nagy sikert aratott. Ezért nem is kétséges, hogy folytatjuk az egyes hajtrendeket bemutató rovatunkat, melyben ezúttal az "Undercut" fazont mutatjuk be. A…..
Hőség, szikrázó napsütés és (szerencsés esetben) vízpart! De mit viselj a strandon idén nyáron?Minden egyes nyári szezon alkalmával számos levelet kapunk Tőletek, melyben arról kérdeztek minket, hogy milyen fürdőnadrágokat ajánlunk a nyaraláshoz és strandoláshoz. Elég…..
A 2013/14 őszi/téli időszakra vonatkozó divatkampányokat, illetve azok első képeit, videófilmjeit már hetek óta sorra szivárogtatják ki a divatházak. A többségük nem sok izgalmat tartogat, így nem fogok minden egyes luxus márkára egy-egy külön posztot szánni, hanem…..
Szőke hajas 2014.04.07 18:14:09
1998. július másodikán, dél után néhány perccel távirányítással felrobbantanak egy Polskit, amely mellett épp Boros Tamás vállalkozó sétál el. Ez volt az első olyan robbantás, amely ártatlan életeket is követelt. Te hol voltál, hogyan értesültél és hogy éreztél a…..
...legalábbis kb annyit tud majd délre kierőlködni magából a krízishelyzetben gyorslefagyású kormánykommunikáció újraindítás után, hogy a negyedik kiegészítésért nem képelték föl ÉdesViktort, ugyan kérem, éppen csak átesett a Fidesz EP frakciót őrző…..
Szőke hajas 2014.04.07 18:01:06
1991-ben kezdődött a Benetton botránykeltő hirdetéseinek története, amikor is ezzel a kampánnyal háborították fel az igencsak prűd és a hagyományok szerint mélyen vallásos olasz közönséget: A következő igazi, nagy "reklámbomba aztán 2011-ben robbant a híressé-hírhedté…..
Szőke hajas 2014.04.07 18:00:29
Az ember lassan hozzászokik, hogy ezt az országot egy maréknyi gengszter vezeti, akik között aránytalanul felülreprezentáltak az ideggyógyászati esetek. A vezetés második vonalát gátlástalan politikai karrieristák, a harmadikat pedig lelkes, de dilettáns idióták töltik be. Ennek…..
Szőke hajas 2014.04.07 17:59:26