Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franky boy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szavazatok közel 99 százalékos feldolgozottsága mellet kijelenthető, a kerület a kormányváltásra szavazott. A kormányváltó erők és a fideszes jelölt között mindössze 22 szavazat a különbség. A végeredményt a nem a kerületben szavazók fogják eldönteni. Ismét a…..
Franky boy 2014.04.07 12:45:35
@LP075: Szerintem meg lehetséges, annyi kell hozzá hogy azok a felháborodott sok sok éve itt élő Erdélyből áttelepült lakosok vegyék a fáradságot és a román parlamenti választásokon menjenek haza szavazni. Csak azért mert itt élek még nem vesztettem el a román állampolgárságomat, ergo mehetek szavazni ha akarok. Persze az már más kérdés hogy ez egy valag pénzbe kerül hiszen vagy személyit vagy útlevelet kellene csináltatnom.
" A kétharmadot a határon túli magyarságnak "köszönhetjük"."
Ezzel bocs de nem értek egyet, úgy gondolom a saját impotenciánknak köszönhető hogy több millió "birka" él köztünk. Hidd el nem 60 ezer szavazat oszt vagy szoroz itt hanem az a több mint 2 millió aki leszarta az egészet.
A másik dolog meg hogy a határon túl még mindig legalább 2 millió ember él aki nem élt a szavazati jogával, ezért úgy gondolom inkább hálásnak kellene lenni hogy "csak" 60 ezer ment el szavazni. Odaát még mindig a fidesz az "isten" mert adott magyar állampolgárságot ....... amikor én áttelepültem és beadtam a papírokat, nos nekem 7 !!! évembe került és nem kevés pénzbe és megalázásba hogy megkaphassam a magyar állampolgárságot úgy hogy apám és nagyapám is itt született.
Franky boy 2014.04.07 18:32:57
@♔batyu♔: Valamit félreértettél vagy én nem voltam elég konkrét. Számomra nem az volt a kérdés hogy most ovi apu maradjon vagy az 5 párti koalició ...... egyik sem jobb a másiknál, program nuku mind2 félnél, illetve bocs mert a fidesz azt üzente folytatjuk! De mit vazze???? Mesterházyék még ennyit sem tudtak összehozni. Na csak hogy tisztán láss egyikre sem huztam be az x-t, helyettük egy kicsi ám számomra értelmesnek tűnő párt kapta meg a bizalmamat aki persze nem jutott be de talán majd legközelebb. A fenti reakcióm az annak szólt hogy valóban van a baloldali érzelmü emberekben egyfajta "keressük a hibát a másikban" és most érzékenyen érintett hogy szidják a határon túliakat mert biztos miattuk nem sikerült ...... ne röhögtessetek már hogy azért nyert a fidesz mert 60 ezer erdélyi rájuk szavazot. Azért nyertek mert senki nem tudott egy értelmes alternativát felmutatni, ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:
valasztas2014.hir24.hu/komment/2014/04/07/a-videki-ember-tudja-hogy-leszarjak.-te-is-meg-a-politikusok-is/#sl