Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Magyari

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobbik által kezdeményezett felvonulás - aminek fő kiváltó oka az ÁSZ Jobbikra kirótt bírsága volt - nem mozgatott meg sok embert (becslések szerint legfeljebb két- vagy háromezren lehettek). Ebből azt gondolná az ember, hogy vagy nem érdekli a magyarokat a demokrácia, vagy azt, hogy az emberek…..
Gábor Magyari 2018.01.05 05:28:57
@100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik: tudod mit jelent a feudalizmus, a polgárság, demokrácia? tisztában vagy az alap fogalmakkal, vagy csak agyatlanul tudsz fröcsögni?
Arany Kornél soros-bérenc vagyok 2017.04.01 01:04:29
Zárt, fülledt helyiségben ülök. Az ablakon át alig szűrődik be valami fény. Izzadok, nehezen veszem a levegőt. Több napja nem aludtam egy órát sem.  Éhes vagyok és szomjas. Velem szemben a falon a Vezér képe van kint. Gúnyos mosollyal néz engem, én pedig igyekszem kerülni a tekintetet, de nem lehet.…..
Arany Kornél A vonatút 2017.02.02 01:26:38
Vonatút A fülkében két ember ül. Egy férfi és egy nő. A nő negyvenes évei elején jár, hosszú szőke haja a válláig ér. Elegánsan kiöltözött. Fekete szoknya, fehér blúz. A jobb kezén, méghozzá a gyűrűsujján egy gyémántgyűrűt hord. Nyakában ezüstszínű lánc lóg. Unottan bambul kifelé az ablakon, nézi…..
Arany Kornél A tükör nem hazudik 2016.10.17 09:00:08
Minden és mindenki hazudhat neked. A társadalom, a csajod, a faszid, anyád, apád, a tanárod, a kormány, a buszsofőr, a lakótársad, a tévé, az újság, a szomszéd. Sőt, még saját magadnak is hazudhatsz. De egy dolog egészen biztosan nem fog neked hazudni: a tükör. Amikor odaállsz elé, amikor belenézel,…..
Arany Kornél Gyűlölni jó 2016.09.05 00:01:50
Néha jólesik csak úgy káromkodni ennyit. Egy jóleső baszd meg. Vagy csak úgy simán leírni, hogy fasz. Vagy pina. Vagy tegnap megbasztam a barátnőmet. Mondjuk ezt pont nem tettem, mert nincs barátnőm, kettő, ha lenne, őt akkor se basznám meg. Mert azt a csajt baszom meg, akit felszedek egy buliban,…..
Nem olyan régen kimentem a strandra fürdeni, meg úszni, mert nyár van, vagyis csak volt, meg meleg, és olyan jó volt úszni és süttetni a hasamat. Mellettem nem olyan messze egy roppant érdekes beszélgetésre lettem figyelmes. Egy középkorú hölgy, meg egy szintén középkorú férfi éppen olyan…..
Arany Kornél Meseország 2016.06.23 01:58:57
Mindig is meseországba vágytam. Jó, oké, nem mindig, de két éve egészen biztosan. Arról álmodoztam, hogy bekerülök. De ehhez el kellet végezni a kezdő lépést,  teljesíteni egy kisebb szúrópróbaszerű feladatot.  Ennek megvalósítása érdekében, hogy átugorjam a kezdő lécet, éjt nappallá téve jártam a…..
Arany Kornél Gondolta a fene 2016.04.01 17:42:45
Őszinte leszek, már mért is ne volnék az?  Nagyon szeretek metaforákat, allegóriákat alkalmazni az írásaimban. Imádom, ha valami rejtélyes, titokzatos és igazából senki se tudja a szerzőn kívül, hogy valójában mire gondolt. Például a nikkel szamovár lehet a kommunizmus jelképe, de az is lehet, hogy…..
Arany Kornél A Szerelmem nélkül 2016.02.03 03:00:12
Már lassan nyolc hónapja, hogy véget ért a kapcsolatunk. Tavaly éppen szóbeli érettségi előtt történt a szakítás. Őszintén szólva meglepett, mert nem számítottam rá. Több éve, hogy együtt voltunk. Ha esett az eső, ha fújt a szél, ha havazott, jóban, rosszban, mindig kitartottunk egymás mellett. És…..
Arany Kornél Felszínes 2015.11.09 21:38:41
Valamely város, valamely egyetemén, annak valamely kávézójának teraszán ül három lány. A szőkét nevezzük Szandinak, a barnát Nórinak, a fekete hajú lányt pedig Dórinak. Kellemes szép idő van, november ellenére csodásan süt a nap. Sugarai beragyogják a fákat, melytől a föld…..
Arany Kornél Éhes vagyok 2015.10.03 01:44:31
Éhes vagyok. Több mint fél év telt el azóta, hogy istenigazából jóllaktam. Azóta csak morzsák jutottak nekem, amelyeket, mint a galamb fel- felcsipkedtem a földről. Ez a fokozatos éhség, szenvedés, nélkülözés, percről percre, óráról órára, napról napra rosszabb lesz. Ezt…..
Arany Kornél Majdnem meghaltam 2015.08.30 14:55:28
Mi, emberek úgy vagyunk vele, ha hallunk egy hírt a rádióban, hogy valaki meghalt, elütötte a villamos, hév, autóbalesetet szenvedett, legyintünk együtt és megyünk tovább. Úgy gondoljuk, hogy velünk ilyen nem történhet. Más meghalhat, mást érhet betegség, baleset, de velünk…..
Arany Kornél A doktor visszatér 2015.08.24 13:33:00
Üdvözlöm, Kedves Gabi! Üdv, Doki! Mi lehet annyira fontos, hogy, megzavarta a nyaralásomat a családommal. Mi szél hozta ide? Nem a szél hozott Doktor, hanem a metró. És én eddig teljesen nyugodt voltam, de hogy újra látom, a vérnyomásom legalább visszatért a megszokott szintre.…..
Arany Kornél A fiúk nem sírnak 2015.08.11 00:14:22
Gyomorgörcs, idegesség, hányinger. Mintha az érettségi szóbelim ma lenne, és semmit se tanultam volna. Pedig erről szó sincsen, már három éve letudtam az érettségit. Mégis, ez az idegesség.…..