Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitiltott Hozzászóló

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország egyik legeldugottabb falujából indulva Istenbe vetett hite kíséri. 2002-ben csatlakozott a Fideszhez, számára a szeretet és a család a fontos, és ha azt egy férfi tudja megadni, akkor ő adja meg. Vívódott, de rá kellett döbbennie: Isten és Jézus tanítása semmi…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.06.29 17:53:19
@Jack Torrance:

Időközben kitiltott a blogcenzor, így nem tudok válaszolni neked ebben a blogban.
Információink szerint a Közgáz Campus Koordinációs Tanácsának keddi ülésén – eltérve a kijelölt napirendtől – megvitatásra került a Marx-szobor ügye. A vita során forrásunk szerint elhangzott, hogy „politikai nyomásra” nyáron áthelyezik a szobrot a volt ajándékbolt…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.06.10 09:10:58
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a múlt héten elég durva, sőt, megdöbbentő állításokat fogalmazott meg a színészek, dramaturgok és a színház világára vonatkozóan: egészen lefitymálóan, sőt sértően beszélt sokukról, a ledurvább azonban talán mégis az volt, hogy…..
Autonómia-sorozat A bejegyzés teljes mértékben a magánvéleményemet képezi, sem pártokkal, sem pedig egyéb szervezetekkel nem egyeztettem. Természetesen ez nem zárja ki, hogy bármilyen párt véleménye megegyezzen az enyémmel. Ettől még nem feltétlenül vagyok az adott párt…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.05.24 13:31:38
Már megint Orbán nyert, és megint kétharmaddal. Persze, ez a második kétharmad nem lenne, ha nem írta volna át saját javára a választási törvényt. De a régi választási rendszerben is győztek volna. Okot keres most mindenki a baloldalon. Van Orbánnak meséje a szabadságharcról…..
Már a választás előtt jelentős vitát váltott ki a Szabadság téri "náci megszállási emlékmű". Eleve erős indoka kellene, hogy legyen, hogy 270 milliót költsenek egy művészileg közepes alkotásra, amit egy parkolólejárat ölel körül. Azonban az emlékmű üzenete is nagyon…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.04.30 06:43:36
Országaink [M.o. és Oroszország] közötti jó kapcsolat jeleként az Aeroflot állami légitársaság felajánlott a vendégek utaztatására egy Szuhoj Szuperjetet. Ez a kiváló idézet nem az 1952-es Szabad Népből való, még csak nem is "Színházcsináló" Kerényi úr induló…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.04.26 11:00:11
@Свобода:

Soroljak országokat, melyek 100 %-ban függnek egy nagyobb országtól? Hosszú lista lesz...
Kitiltott Hozzászóló 2014.04.26 12:49:23
@Trackers:

Manapság minden demokrata szent kötelessége megtámadni az aljanép oroszokat.

Ezebkívül szintén kötelező minden igaz ballib számára az ukrén neonácik éljenzése.
Ma ismét a gasztronómia területén kalandozunk kicsit, a mai három írást a helyszín, Anglia köti össze. Három írást adok ma közre, akad a szerzők közt olyan, aki bevallottan még konyhai karrierje elején jár, de akad olyan is, aki profi, ami szerintem külön érdekessé teszi…..
Kitiltott Hozzászóló 2014.04.26 11:08:48
@Pink Petsch:

Oké, akkor 20 év múlva az olajbogyó hagyományos magyar étel lesz.