Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumple

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
rumple 2014.04.05 15:09:49
@rumple: Bocs, vörösbe és narancsba csomagolt...
rumple 2014.04.05 15:44:57
@sanity: Mindegy, hogy milyen fóbiája van.
Azért, hogy Orbán nem állt ki vitázni, nem a Jobbik és nem Vona a hibás függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye róluk. Pont.
Maradni kéne a tényeknél és nem ész nélkül fikázni valamit vagy valakit csak azért, mert nem bírja a képüket.
rumple 2014.04.05 17:28:02
@laspalmas:

Nem gondolod, hogy ha akkora Jobbikos lennék, mint aminek beállítottál (első hiba), talán láttam volna ezeket a képeket a kampányukban? Így legalább értem, hogy mire gondoltál, de ettől még nem hinném, hogy most a Jobbik stábjában nem lennének vidámak.

"bajnai meg az mszp rajongói vagyunk, hát ez a legviccesebb".

Írtam már, régi olvasó vagyok. 2010 előtt ekéztétek az előző kormányt, azóta az újat, amivel semmi baj nincs, csak ti sem csináltok mást, mint a többi "független" megmondó blog:
Az idő múlásával rendre előjön, hogy ha az egyik sz@rkupac nem jön be, akkor elfordultok az előző irányába (mert az idő megszépíti ugye az emlékeket), majd ha az se jön be megint, akkor ismét arra, akit legutóbb elzavartak a választók és így tovább, miközben látszólag függetlenek vagytok.
Ha függetlenek lennétek, akkor rég ekéznétek párhuzamosan (most nem ezt teszitek, második hiba) mind a 2 volt KISZ, MSZMP komcsikkal teli bandát, hogy lehetőleg mindkettő mielőbb eltakarodjon végre a hatalom közeléből. Ehelyett az egyiknek adjátok az ívet rendesen, a másiknak meg csak finoman, óvatosan.

Az írásotok pedig egyre gyengébbek (második hiba), tetszik vagy sem, de így van.
Ma sikeresen lezajlott a Vona-Orbán miniszterelnök-jelölti vita, amit Vona halálbiztosra beígért a múlt héten.Készítettek az eseményre plakátot, és kiküldték a meghívót a teljes sajtónak, sőt a Ustreamen volt élő közvetítés is. A vita telt ház előtt, jó hangulatban…..