Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katalin1964

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELŐSZÓ „Az egész ország itt van kicsiben, annak minden gondjával, bajával, örömével, bánatával, reményével együtt... ” – mondta a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonról egy ott dolgozó pedagógus 2000-ben. A mikro-Magyarország konkrétan azt jelenteti, hogy a magyar társadalom tipikus problémái azokon a…..
Katalin1964 2017.10.21 09:06:43
AZ A BIZONYOS ÜVEGEZETT AJTÓ...

Az RTL két hete sugárzott „évfordulós" műsorában kissé sokan tettek név nélküli nyilatkozatot, és ezért is meglehetősen inkoherensre (összefüggéstelenre) sikeredett, annak ellenére, hogy (nekem úgy tűnt) a riporter igyekszik alanyai szájába adni a „kulcsszavakat". A beszélgetéseket végig irányítottnak érzékeltem. Talán épp ezek miatt is, a közvélemény visszhangja most minimális volt (hiába adtak közre pár nap múlva egy rövidke pót-riportot is...).

Az RTL vajon miért nem említi a fóti és a bicskei ügy szembetűnő párhuzamait, és a kastélyok kiürítése ellen szóló, megalapozott szakmai érveket?

A másik logikus kérdés: 300, egymástól független, különböző helyeken élő, különböző korú, nemű, végzettségű, foglalkozású, nemzetiségű, társadalmi és vagyoni helyzetű, világnézetű egyén szenvedhet-e EGYSZERRE és TARTÓSAN kognitív disszonanciában, mint ahogy azt egy „pszichológus" korábban megállapította a Facebook-csoportról?

Vagy inkább arról van szó, hogy 300 ember már nem hisz el mindent, amit a TV-ben lát!

Azok is szoktak írni a csoportba, akik Jánost bűnösnek tartják vagy semlegesek/bizonytalanok, provokátor is van egypár, de 13 hónap alatt egyszer sem reagáltak a heti rendszerességű, sok-sok éven át tartó állítólagos molesztálások fő helyszínéül említett igazgatói szoba forgalmas folyosóra nyíló, átlátszó, üvegezett ajtajának a tényére!

11 hónap elteltével TOVÁBBRA IS BÁRKI szavazhat a volt igazgató szavahihetőségéről a 10. kérdésben:
2060.blog.hu/2016/11/22/a_csend_ebreszto_dallama_nyilt_level_amelyben_szavazhatsz_is

Ez a per évekig fog tartani, és váratlan (tanú)vallomások bármikor megfordíthatják azt a kimenetelt, amit az „évfordulós" műsor leegyszerűsítve sejtetni óhajt...

Dr. Király Katalin
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
Közkívánatra lépésről lépésre leírom Nektek a hideg eljárásos szappankészítés menetét. Remélem sokaknak tudok ezzel segíteni, vagy másokat épp ösztönözni egy újabb hobbira :)Első lépésben előkészítjük a szükséges alapanyagokat, eszközöket, hogy ne közben kelljen…..