Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marta Gal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra hódít a horgolás!!Egy csokorban találsz nagyon sok horgolt modellt. Ötletek, amelyeket meg tudsz valósítani. Nagyon szép egyedi és különleges ruhadarabokat lehet készíteni horgolással.Télen-nyáron divat a horgolás.Számtalan dolgot készíthetsz: terítőt, szőnyeget, lakás…..
Marta Gal 2018.02.02 15:43:12
„Mondd meg nekik, hogy a pénzükkel tegyenek jót! Legyenek gazdagok a jó cselekedetekben és nagylelkűek azokhoz, akik szükségben vannak! Mindíg legyenek készek javaikat másokkal megosztani! Miközben ezt teszik, kincseiket a mennyben gyűjtik, mint jó alapban, így megtapasztalhatják…..
„Minden ide összegyűlt megtudja majd, hogy az Úr megszabadítja népét, de nem karddal és lándzsával. Ez az Úr harca, és nekünk fog adni téged!” (1Sám 17:47, NLT fordítás) Dávidnak az 1 Sámuelben leírt története szerint Dávid négy óriással kellett megküzdenie…..
 „Az ura pedig megdicsérte a hamis sáfárt, hogy okosan cselekedett, mert e világ fiai a maguk nemében okosabbak, mint a világosság fiai.” Lukács 16:8Különbség van aközött, hogy szent módon bánsz a pénzeddel, vagy naivan. Ha nekem nem hiszel, akkor figyeld meg…..
Marta Gal 2015.02.01 06:23:57
„Őrizkedj a kapzsiság minden formájától, életedet nem az méri, hogy mekkora vagyonod van.” (Lukács 12:15 – NLT fordítás) Lukács 16:1-13-ban a Biblia egy gazdag emberről beszél, aki magához hívatta a sáfárát, hogy annak gondjára bízza a vagyonát.…..
 „A tövisek közé esett mag azokat jelképezi, akik hallották az igét, de akikben út közben az élet gondjai, gazdagsága és élvezetei megfojtják az ige magját, és az nem terem gyümölcsöt.” (Lukács 8:14, NIV fordítás) Nem hallhatod meg Isten szavát, ha az elméd…..
Marta Gal 2014.12.11 19:29:11
"Kedves barátaim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől jön. Aki szeret, az Isten gyermeke és ismeri Istent." (1János 4:7, NLT fordítás) A szeretet egy készség, amit meg lehet tanulni. Más szóval, olyan dolog, amiben egyre jobb lehetsz, ha gyakorolsz. Talán azt gondolod,…..