Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pompidu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP10 kivégzés EVÖR 2010.09.17 07:45:00
Az Empire Online adatbázisának böngészése közben aranyra leltem, hiszen a szerkesztők egy TOP50-es kivégzés listával foglalták össze a filmgyártás erőszakos jeleneteit. Bár Hannibal doktor úr kilógatós-belezős akciója, az Alien, vagy az Oldboy című filmek úgy önmagukban,…..
"Küldök Nektek néhány képet a házi bérgyilkosunkról Kázmérról. Több mint egy hónapja "boldogítja" az életünket. Szerintem nem véletlen, hogy Ő hozzánk került, valaki biztosan felbérelte, hogy szép lassan és kegyetlenül kivégezzen minket! :) Viccet…..
Pompidu 2010.06.24 22:16:41
@Benyeszke: Én már jó mami vagyok! :D
Csak az a vicc az egészben, hogy direkt egy nem túl olcsó
-kanadai "származású", a neve O betüvel kezdődik- tápot vettünk, amit ehet Brigi is és Kázmér is, mert ugye 75% húst tartalmaz és no gabona. Brigi eddig imádta, amióta megjött Dögi és nem fűlik a foga a luxusra, azóta persze már a Csajszi sem eszi meg. Szóval azóta Ők is a lila kaját eszik! Nem értem, de valahogy jobban ízlik nekik, pedig tized annyi hús sincs benne... Fene se érti őket! :)
Cicanapló Újabb búvóhely 2010.05.06 08:00:00
Akik rendszeresen követik életünket a macskákkal, azok tudják, hogy Naoko másfél hete meghódította a legnagyobb magasságokat, és Kosztya után vetette magát a szekrény tetejére. Ezzel az eredményével csak azért van baj, mert Kosztya azt a helyet arra használta, hogy kiélvezze a…..