Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyefene

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival" (Derbi)..
Egyefene 2014.05.07 21:04:53
Egyefene 2014.05.07 21:05:26
Egyefene 2014.05.07 21:14:30
@dani154: Kocsog dinamo vitte el nekem is, pedig tegnap észre se vettem a kínálatba, de mire ma észrevettem, felcseréltem egy másikra, vitte is a a szelvényemet, amásikat meg a bouzzziii monaco
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Néha nem baj ha esik, de többet süssön a nap ! "  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nincs jó taktika, szerencséd van nyersz, nincs szerencséd buksz ! " (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Egyefene 2014.04.25 17:27:50
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény elött alkotott elemzés…..
Egyefene 2014.04.23 18:58:10
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   „ A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el. ” (HAKALA)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell ! " (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..