Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árnyékcickány

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó. Én bevallom: engem felizgat a miniszoknya. Vagy picsagatya. Meg a csipkés harisnya. Meg a mély dekoltázs. Úgy is mondhatnám, hogy nem bírok nem odanézni. Ez van. Majd elnyomok pár miatyánkot. Persze ettől még nem erőszakolok meg senkit. Ezért nem jár dicséret, de a tény, tény marad. ha…..
Árnyékcickány 2014.11.25 19:10:25
Igazad van.
Lehet, hogy én vagyok a paragép, de én például nem öltözködöm úgy, nem viselkedem úgy, és mégis félek. Mert aki valakit meg akar erőszakolni, csak azt fogja nézni, hogy vaginája van az illetőnek (és vélhetően kevesebb fizikai ereje), aminek a láttatásához nem kell kacér öltözék vagy viselkedés.
Gyerekkoromban minket majdnem elkapott egy pedó, pedig normálisan öltözködő (melegítő, dzseki, stb), 13 éves lányok voltunk (tudod, a kiközösített kis lúzerek, nem ám a menő picsák az iskolában), és csak annyit tettünk rosszul, hogy közel mentünk az illető házához egy bozótos területen (egyébként azóta van rajtam a para). Például soha nem mennék egyedül kirándulni Magyarországon, mert tudom, hogy akkor is van esély arra, hogy megtámadnak, ha tetőtől talpig túracuccban vagyok. Szerintem a legjobb megoldás kitanulni valami brutális önvédelmi módszert (én kickboxról olvastam tapasztalatot olyantól, aki azóta nem fél annyira), illetve gázspray-t tartani magunknál. Illetve én megtanultam úgy gyalogolni, mint egy pasi. Ugyanis jó ösztönökkel a járásukról is ki lehet szúrni a nőket, akkor is, ha full bő cuccban vannak, kapucniban, meg akármi.
Várom, hogy valaki olyannak az esete híresüljön el, aki normálisan volt felöltözve és nem viselkedett sehogy.
Ha meg ne adj' Isten szórakozni menni támad kedvem, soha nem csinálom egyedül.
Egyébként nehéz megítélni, hogy mikor történik tényleg erőszak és mikor állítja be úgy a csaj utólag.
Túlpozícionáltak a fejek ebben a kérdésben, és kevés az, aki el is gondolkodik.