Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HANGYÁSZ HÉTFŐ??!!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a Totalcaron nincs is ilyen hír. Akkor mégis, hogyan? Így. Tessék megnézni a böngésző címsorát, meg alul azt a fekete sávot! A SHRTURL.com egy tipikus prank-oldal,…..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Ha többször gondoltál a kerek seggére éjjel, mint Scarlett Johanssonéra. Ha tudod, hány perc telt el az utolsó Hangyász hétfő óta. Ha gyűlölsz, amiért ilyen sok. Ha sose hitted el, hogy valaha menni fog. Ha mindig tudtad, hogy egyszer menni fog. Ha nem akarsz már különösebben jól…..
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
HANGYÁSZ HÉTFŐ??!! 2014.04.04 12:24:52
@Dr. Kix:

Valószinüleg, Mivel a motor beszippantotta a levegőszűrőt, a hosszú téli állás után kiderült, hogy nem lehet beindítani, ezért szét kellett megint szedni a motort, mert nem indult be, darabosan járt, nem ment minden henger.
Ez most derült ki szerintem pár hete, mert ahol ott lett hagyva, szerintem hozzá sem nyúltak, mert mással foglalkoztak, tehát ott állt novembertől mostanáig, tehát minden ugyan úgy van szerintem.
Kormánymű, fék, szerintem nem lett hozzá nyúlva, ugyanolyan :S
Ne várj Hangyász hétfőt a nyár közepéig szerintem, el kell keserítselek.
És ezt nem hasra ütésből mondom, ez egy erős megérzés, gondolj bele, ha piszkálva lenne a kocsi, kapnánk információkat, mint tavaly, szinte minden héten 2 post volt olyan gyorsan haladtak a folyamatok.
Az is lehet még mindig egy garázs hátuljában áll és nem néz felé senki.
Jobbra sajnos nem tudok gondolni, nem kapunk semmi információt, tuti valami gebasz van.