Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hft

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
hft 2014.07.30 19:44:47
@Gyurma73: Citroen C-Zero a rendőrautó szerintem.
A szentgotthárdi Opel gyárban ünnepelte huszadik születésnapját az első magyar Opel Astra, ahová saját erőből, kormánya mögött két évtizede a cégnél dolgozó Opel munkatársakkal ment Budapestről. A gyárban a régi igazgató, két százéves Opel és egy vadonatúj Ampera várta.…..
hft 2012.03.16 16:21:11
@johnibyg:

Igazad van!
Ma elmentem a jelzett helyre, ha már úgyis arra vitt utam, mint dunaharaszti lakos. Az az ERDÉRT kapuja, a portaépület mellett van egy kétállásos nyitott garázs, ahogy írtad, és bingo! ott figyel benne egy astra, oldalán kék alapú / / területen fehérrel a rendőrség felirat, rajta fényhíd.
Úgyhogy jól láttad. Amennyire a kinti parkolóból, kocsiból meg tudtam ítélni, külsőleg nincs rossz állapotban.
Na, és itt jönnek az autós újságírók a képbe, Tisztelt Totalcar Szerkesztőség, ha láttok benne fantáziát, derítsétek ki, működik-e, kié, és érdemes-e bemutatni az utókornak a rendőr astrát?
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
A múltkori hatvanas évekbeli útleírás annyira sok olvasót és posztolót eredményezett, hogy apósom úgy döntött: megírja a Čezetával tett második túráját is. Következzen az írás, olvassák szeretettel. A szerző Massányi Aurél.Olyan jól sikerült egy korábbi, 1964. évi…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már…..
A szervezők tájékoztatása szerint a Szalay Dakar Team és a Palik Racing Team a mai nap folyamán jelezte, hogy nem kívánnak élni a felajánlott lehetőséggel és a Dakar helyett nem indulank a Budapest-Bamako-ralin, viszont több szlovák csapat is szívesen átigazolnána a magyar futamra.…..