Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félmosoly.

183 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kurváraelegemvanúgymindenbõl. Fel is függesztettem magam fb-ról, kell a fasznak a sok baromság. És egy picit úgy bekaphatja az ismerõseim javarésze. Kell most ez a pár nap, hogy "kipihenjem" magam. Talán a telefonomat még repülõüzemmódba teszem, hogy hívni se tudjanak.…..
Esõ probléma megoldva, már csak az zavar, hogy a jelenlegi poszthoz nem enged kommentelni. Megõszülök. ..
Sírni fogok.. felbosszantott a sablonszerkesztés, pedig elég nagy lelkesedéssel vágtam bele. De letörte. Abbiztos. Ha valaki ezt olvassa, és keni-vágja a sablonszerkesztést, dobjon meg egy üzenettel, kommenttel.. akármivel. Ezt az esõ izét akarom kitörölni, csak nem tudom. Zavar.…..
Percrõl percre, minden egyes érintéstõl, csóktól, nézéstõl ... én egyre szerelmesebb leszek. :)Van némi árnyoldal, de azt nem most, és nem ide. ..
Nos, egy hét alatt igencsak sok mindent történt. Leginkább azon akadtam ki, hogy drága "exem" kioktatott. Képmutató vagyok - legalábbis szerinte. Nem írok rosszat, mert a végén azon is megsértõdik. :D Meg ezen. Ha olvassa. Ha nem, akkor meg úgyis jó, nem kell minden…..
Elkúrtam a sablont, de leszarom.Annyi mindent kiírnék magamból.. de úgyis megbánnám, és törölném. Újabban szeretem magamban tartani a problémákat. És ez most sem lesz másképp. És annyira ideges vagyok :( A hajam sem úgy sikerült, ahogy én szerettem volna.. szép meg minden, de…..
Újabban nem emlékszem az álmaimra. Tudom, hogy álmodtam, egy-egy álomkép bevillan a nap folyamán, de konkrétan nem tudom mi az. Pedig érzem, hogy jelentõségük van.. és az Istennek se tud eszembejutni. Mindegy, remélem ez változni fog. Illetve pár napja idegenkedek mindenkitõl. Most…..
Azért kurvaszarul esett az, hogy az állítólagos haverom, a drágaságos Attila nem hívott meg a születésnapjára. Ismer 3 éve, a haverja a párom, mi meg még kurvára nem találkoztunk, pedig hányszor emlegette. András is vigyorogva mondta, hogy meghívott-e engem Attila, mert hogy õt…..
Takonykór minden mértékben, teától már herótom van, holnap meg szeretnék suliba menni, meg szeretném látni a szerelmemet is, szóval nem lehetek beteg. Nem, és pont. Apropó, szerelem. Azthiszem szerelmes vagyok. Már napok óta ezen kattogok, hogy mikor fogom tudni, hogy az vagyok.…..
itt alsziiik:) ♥..
Kiváncsi vagyok mikor fogja megkérdezni, hogy mikor találkozunk. Merthogy mostanában nem teszi, az is biztos. :D Most takaréklángon égek, és csak várom a pillanatot. Mostanság ilyen furcsa. Mindegy.. vagy csak én vagyok ilyen hápé, hogy zokon veszem ha 3-4 napja nem látom, pedig ezer…..
"Néha jó, néha rossz, néha nem.. néha nem foglalkoztat semmi sem." - ahogy énekli a vafdrutti. És jelen helyzetben is ez áll fent. Fent, lent, és fent, fent, majd megint süllyedés tapasztalható. De most kivételesen cuki volt máramikor, és megint nem tudtam tõle aludni.…..
Nem fogok nyafogni, egyszerûen furcsa minden. Mintha hatalmas fordulatott vett volna minden.. vagy csak tipikus nõt játszom, és a kurva egyszerû dolgokat is túlbonyolítom. Hát nemtudom. Mindegy. Ajh....
Furcsa. ..
Chu-nál láttam még múlt hónapban, most meg untakozom, szóval tessék.  1. Hol fogtad utoljára valakinek a kezét? - az utcán.2. Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd? - mindent elkövetnék, hogy túléljem :33. Bealszol a tévé elõtt? - nem, ha megy a tévé nem tudok…..
Nem láttam két napja, alig vártam a mai napot, hogy lássam, erre egy üzenet fészbukon (még véletlenül se egy sms, vagy hívás..), nem-e haragszom meg, ha holnapra tennénk át a találkát. Nem haragszom, csak szarul esik. A magyarázat meg méginkább érdekes volt,…..
Ma iszonyat aranyos volt, lusta volt, de mégis lejött velünk egy-egy kávéra, meg beszélgetni. Eleinte kis csendes volt, visszafogott, majd kinyílt a csipája, és a végén feloldódott. :) Legalább Diám is megismerhette milyen valójában. Egy zabálnivaló ember. :3 Amikor elment a vonat,…..
Apropó, azt kihagytam a monológból, amit Patriknak, és nekem is mondott. Patrik folyton azt hangoztatta Andrásnak, hogy becsüljön meg, mert ritka az ilyen lány, mint én. András erre azt regálta, hogy meg is fog becsülni, és hogy õ nem fog szakítani velem, soha. Méregetõn néztem…..
23 és fél órán át élvezhettem drágaságom társaságát. Amikor beért a buszom, nem volt a buszmegállóban, odasétáltam hozzájuk. Vagyis a panel elé. Rágyújtottam egy cigire, abban a pillanatban kijött az ajtón, beszélgettünk pöttyet. Majd fel, lecsüccs. Xboxozott, unva…..
Érdekes egy nap volt a tegnapi. Szentül hittem, hogy azt a napot is András nélkül kell eltöltenem.. de végül nem. Fél 4kor írt, hogy mit csinálok, van-e kedvem bemenni hozzájuk. Háthogyafenébenelennenevicceljvelem. Annyira jó volt látni. Felmentem, anyuja azonnal befogott…..
Az elmúlt négy napom nem szólt másról, mint a bikóm lejárásáról. Azért bikó, mert a lábikó túl gyerekes, a láb túl egyszerû, a bikó meg pont jó. :D Szóval bah. Csütörtökön este lejártam a lábam, Zozi beivott, nemtudott hazahozni, falu szélérõl sétálhattam be fél…..
Hosszú perceket töltök a közös képünk nézegetésével. Azt a boldogságot ami onnan fakad.. mindig elmosolyodom. Közben pedig kismillió gondolat lep el, a jövõn töprengem. Valamiért félek ettõl az egésztõl. Félek, hogy pofára fogok esni. Tudom, tudom.. ilyenkor ilyenre nem…..
Boldog karácsonyt mindenkinek annak ellenére, hogy nekem kibaszottul nincs karácsony hangulatom. De semmi. Ebben a retkes lakásban nincs karácsonyfa (vagyis van, de egy szaros mûfenyõ és az se az én szobámban...) nincs illat, nincs békesség, csak a veszekedés megy, semmi más.…..
Szikrázik a levegõ, amikor hozzámér. Amikor a nyakamra tapasztja a száját, és csókot nyom. Amikor a szemembe néz, és mindent látok benne, még ha nem is mondja. A simogatásától kiborsózom, amikor rámmosolyog olvadásnak indulok.. rettentõen elvarázsol. Ilyet még senki sem…..
napról napra csak jobb lesz. minden. :)annyira feldob. a csókja a legédesebb. annyira biztonságban érzem magam mellette, de egyúttal mintha a másik felemet találtam volna meg. éppugyanolyan bolond, mint én. :) de ha kell erõszakos, visszafogott, bohókás. imádom :) fura volt az elõzõ…..