Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rongylábú

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap esti, Cesena ellen 2-2-es eredménnyel zárult mérkőzést követően Massimiliano Allegri arroganciáról beszélt, illetve az elpuskázott lehetőségek miatt bánkódott. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd 2-1-nél képesek voltak felállni, és…..
Rongylábú 2015.02.16 09:46:53
@pedronegroo: a Seria A (sic!) után nem is olvastam tovább a hozzászólásodat...
Rongylábú 2015.02.16 10:21:54
@pedronegroo: Irigylem is ezt a képességed... Hozzá tudsz szólni a témához! Na de félre téve az élcelődést: nem vagy egyedül, nem csak Te idegesítetted fel magad a tegnapi meccsen. Lett volna fontosabb dolgom, de (ismételten) nagyon felhúztam magam a csapat produkcióján. De ez az érzés nem új keletű, a Conte érában is elő-előrukkoltunk ilyen lagymatag fossal. Persze, nem Allegri álmaim edzője, de vezetjük ezt a gyenge bajnokságot (kettő éve se volt erősebb). Igaz, hogy nem tartozik a talján liga az európai elithez, de erről nem Max tehet. A kupában állunk, még a BL-ben is, 7 ponttal megyünk a római kutyák előtt. Mi kell még? Majd temetkezünk halál után... Felesleges pocskondiázni az edzőt. Mondjuk ez egy blog, azt csinálsz amit akarsz. Én is... Én pl most egy békejobbot nyújtok Neked, nem akartalak megbántani, csak nagyon szúrja a szememet sok dolog. A véleményedet sem akarom megváltoztatni, csak kezeljük helyén a dolgokat. Szerintem...
Ma reggel nyilvánosságra hozták az legrangosabb egyéni elismerésnek számító FIFA Aranylabda díj jelöltjeinek 23 fős listáját, amelyen egyedül a Juventus francia középpályása, Paul Pogba képviseli majd az olasz bajnoki mezőnyt. A FIFA Aranylabdát az elmúlt 12 hónap legjobb…..
Rongylábú 2014.10.28 13:00:23
A Juventus kijelölte keretét a Livorno elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a csapat nélkülözni kénytelen majd az eltiltását töltő Arturo Vidal, valamint a sérülésből lábadozó Andrea Barzagli játékát. A két csapat novemberi mérkőzésén a Juventus visszafogott…..
Rongylábú 2014.04.07 18:34:13
@juve28adam: Ez hivatalos? Ezzel a kezdővel 5 gólt kellene lőni (ha nem állnak le a fiúk egy [biztonságos] előny tudatában)...
A Juventus tulajdonosa, John Elkann szerdán nem kis vihart kavart fel szavaival, amelyek nem éppen barátiak voltak a milánói nerazzurro klubbal szemben. Az Exor elnöke az Agnelli család örököseinek egyike, egy kérdezz-felelek találkozón pedig egy gyermek arról érdeklődött, vajon…..