Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika Gregor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nem keresett a doktornő, de erre számítottam is.  Ma a párom felhívta, persze nem ért rá szóval mondta neki hogy 1 óra múlva hívja vissza. Aztán annyira dolgoztunk, hogy egyszer csak csörgött a telefonom. A doktornő hívott. Majdnem kiesett a kezemből a telefon, annyira…..
Nagyon eltűntem, bocsánat, csak sok dolog volt mostanában és nem jutott energiám már pötyögni. Szóval a műtét után aggódtam, hogy fogok én egyedül csinálni bármit is, de nem volt mese csinálni kellett, ugyanis a párom jól lebetegedett. Nem volt hangja, lázas volt, köhögött,…..
A műtétig sok vicces dolog történt, de a legviccesebb hogy teljesen elfelejtettem, hogy meg kell csináltatni egy csomó vizsgálatot (teljes vérkép, vércsoport, ellenanyag, vizelet, ekg, mellkasröntgen) előtte. A háziorvos elintézte a beutalókat időben, mert oda még elmentem, aztán…..
Mónika Gregor 2014.07.01 13:45:44
Vége, vége, vége! Szerdán menetrend szerint megkaptam az utolsó kemoterápiás kezelésem, ezzel a gyógyuláshoz vezető úton egy mérföldkőhöz érkeztem. Emlékszem még, mennyire féltem, mennyire nem is akartam ezt az egészet végigcsinálni. Aztán hallgattam a jó szóra és…..