Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lesbőltámadó Szárítókötél

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Azt mondta, hogy akkor olyan nőt fog keresni, aki majd megadja neki ezt...és kapásból rávágtam, hogy menjen, élje ki az álmát” - Ha az ágyban eltérőek a habitusok, az később valóban szakító ok lehet. Mi hát a teendő, ha egyik fél se enged?                              …..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.09.22 11:53:18
@body_andras: Marha:) Miért lenne ettől prűd? Akkor prűd az a férfi is, aki nem engedi egy méretes műdákóval meghágatni magát az asszonya által?
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.09.25 12:33:45
@body_andras: De attól még nem prűd, csak ez a vonal neki nem fekszik. A "sötétben, összeszorított fogakkal eltűrős" és a szájbaszarós szex között elég sok fokozat van és szerintem nem csak az nem prűd, aki az orrba-szájba vonalat élvezi.
                       Posztolónk tisztában van vele, hogy nem sokáig fog ez a kapcsolat tartani e narcisztikus csinibabával, mégis segíteni szeretne rajta, mert belé több részvét és emberség szorult, mint a barátnőbe. Sajnálja, hogy a csajnak úgy fognak majd elúszni a fontosabb évei, hogy pasiról…..
                       „Nincsenek olyan elvárásaim sem, hogy az igazi férfi sosem lehet kiszolgáltatott helyzetben, nem lehet esendő és szomorú, csak mindig tökös lovag, nem éri baleset, sosem beteg” – Amikor egy nő sok laza kapcsolat után szükségét érzi valami tartósabbnak, az jó dolog, de az még…..
                       „Úgy gondoltam mindig is, hogy amelyik hapsi arra gerjed, hogy egy idegen nő idétlenül vonaglik előtte - akihez ha amúgy hozzáér, a kidobó fejbe veri -, nem egy jellem” - A férjecske mostanában úgy viselkedik, mintha valamit be akarna pótolni, új stílust vett fel, nagy…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.06.20 13:11:17
                       „Vettem neki tavaly karácsonyra hajmegőrző sampont: megsértődött, hogy ő nem kopaszodik. De megelőzésre adtam, mert a hajat addig lehet megtartani, amíg van hajhagyma” – Mennyire gyakori a 40+-os férfiak körében a krónikus sértődékenység? Posztolónk párjának elég cinikus…..
                       ...nem rak ki rólatok közös képet, mással gyűjti az élményeket, és ha kínos kérdésre kell válaszolnia, nem néz a szemedbe. Továbbá nem beszél a saját múltjáról, de a tied nagyon is érdekli – mindez csak néhány jel arra, hogy nem az Igaziba botlottál.                    …..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.06.05 12:11:41
                       „A férfi közel egyidős volt a lány szüleivel... azért ez kicsit durva, akárhogy is nézzük. Akik azt mondják, hogy a szerelem mindent legyőz, szerintem nem erre értik” – Néhány pasi a fiatalság utáni ámokfutásában sok tévhitnek képes felülni, ilyen például az apakomplexusban…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.31 12:09:13
@body_andras: Ezzel nem segítettél szegény @Reactor-nak, hogy rátaláljon a faszra éhes 40-es nőkre.
                       A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de…..
                       A Legyünk barátok-dolog eddig még sosem ment Levélírónknak, és azt is furcsállja, hogy exének csak most, jóval a szakításuk után jutott eszébe. Így olyan, mintha nem régen csalódott volna, és most sürgősen egy vigaszpartner kéne neki, akit már jól ismer, és akivel bizonyos…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.16 12:54:20
@Cpt. Flint: És tedd hozzá, hogy nincs ez ingyen, de neki kedvező óradíjjal számolsz.
                       „Azt is megjegyezte, hogy nem vagyok túl nagy intim mérettel ellátva, ami igaz, de az elején is tudta ezt. Akkor nem mondta, nem volt gondja vele” - A csaj maximális figyelmet követel, mindennek róla kell szólnia, és ha nem így történik, jön az érzelmi zsarolás meg a fura…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.08 13:00:45
@Billy Hill: Férfi is van ilyen. 90 perces órát tartok a 400 fős nagyelőadóban, ezt tudja, mégis azon pörög, hogy miért nem válaszolok azonnal az üzenetére. "Legalább egyszívecskét nyomhattál volna, hogy láttad." Hülyegyerek.
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.05.09 13:18:23
@Lorrh: Semmit. Ismerkedés legelején történt, és a kapcsolatnak a továbbiakban nem volt alkalma bimbózó fázisba lépni.
                       Levélírónk szerint sokan csak beleerőltetik magukat a kapcsolati elvárásokba, csak hogy társhoz jussanak, eleinte lelkesen, aztán tűrnek, végül leeresztenek, amikor kiderül számukra, hogy ez mégse olyan jó buli. Aztán már csak a kísértésre várnak, egy helyzetre, ahol jön majd…..
„Az ő családja semmi olyat nem adott neki, ami önálló életre nevelne egy 23 éves lányt. Maguktól viszont semmit sem sajnálnak, mesélte, meg mindig a házukat nyalják” - A szülőkkel még nem történt meg a személyes találkozó, és Posztolónk kételkedik benne, hogy valaha is sor kerül rá, mert nem nagyon…..
                       „Nincs melletted, hanem csávókkal dumál, látványosan úgy, mintha nem is lenne köze hozzád, mintha megszűntél volna létezni”...- és ez csak egy jel a sok közül, amit Levélírónk saját tapasztalatok alapján megállapít. Azt is tudja, hogy sok csaj tisztában van vele, hogy egy…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.25 12:40:54
@Lorrh: Nem terveztem, hogy leszbi leszek, szóval valszeg nőm nem lesz:)

Képzeld! Táncolt vele a csávó elég sokat. - Ez honnan lehet tudni? A poszter nem írta.
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.26 12:46:17
@Sadist: A poszter összekaphatná magát, ahelyett, hogy duzzog a parkett szélén, de úgy látom, ez a tánc téma be van akadva a férfiaknál.
                       A pasi most nagyon nyomul, mert a barátságból többet akar. Mivel Levélírónkat annyira nem taszítja, fontolóra vette, hogy lefekszik vele, nem is csupán egyszeri alkalommal, hanem „tart, ameddig tart”-alapon, vagy amíg a pasi el nem kezdi őt irányítani és manipulálni. De mi…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.18 12:45:39
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.19 13:52:20
@kiskutyafule: Nincs baj, most szavazhatunk, hogy a poszter kivel feküdjön le:)))
                       A pasinak elég nagy a szabadságigénye és egyelőre megelégszik a laza kapcsolatformával. Ennek ellenére azzal áltatja Levélírónkat, hogy vele akarna új életet kezdeni. A barátnő sok egyéb miatt sem tudna most csak úgy beleugorni ebbe, de a fő ok az érzelmi bizonytalanság.    …..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.14 13:53:44
„Egy illető volt, aki azonnal be akart volna költözni hozzám. Nekem erre nem volt igényem. Hogy főzzek rá, emellett alkalmazkodjak a szokásaihoz” – Levélírónkat nem törte le a válás és nem adta fel az ismerkedést sem. Le is írja helyzetét, de a legtöbb pasi azt hiszi, ő most biztosan ki van éhezve…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.13 12:19:50
@Sadist: Számos 30-as és 40-es férfi van, aki nem akar gyereket (vagy már van nekik az előző kapcsolataikból, vagy egyáltalán nem akarnak). Nekik ideális lehet egy 30-as nő, aki nem a gyerekre utazik és nem kell eltartani. Persze fordítva sem működik, hogy azonnal be lehet hozzá költözni, vagy csak qrogatni, amikor ráérnek. Heti egy-két alkalom a találkozásra szerintem nem extrém kevés egy kapcsolat elején, főleg ha mindkét fél dolgozik.

"A lényeg, hogy szeretnék egy értelmes társat, akivel lehet beszélgetni is. Aki őszinte velem, megbízhatok benne, átölel, akinek nincsenek túl nagy problémái, sem kis titkai." Ez viszont irreális, mert problémamentes élet csak a mesében van, kis titkai meg gondolom a poszternek is vannak.
                       „Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?” - Egy rafinált csaj elfogadja a rajongó lovag minden ajándékát, majd kivárja, míg jön egy jobb és azzal vágtat el a lenyugvó nap irányába.                          …..
                       Posztolónk környezetében nagyon sok a válás és megfigyelt pár dolgot. A szokásos indokok: egyik fél nem élte ki magát, vagy a korlátokat nem bírja, vagy egyszerűen nem erre számított, vagy épp belefáradt...Ha a szerelem elmúlik, akkor törvényszerű, hogy minden másnak is el…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.04 12:49:52
@VOGAben: Hát igen. Sose gondoltam volna, hogy a Disney hercegnős filmeket fiúk is nézik:)
                        „Megkérdeztem, milyen napod volt, a válasz egy szó... lehet, úgy érezte, csak élünk egymás mellett, mint két barát, akik néha összefekszenek” - Egy súlyos kijelentés után simán visszafogadni a másikat, és túllépni az elhangzottakon? Posztolónk úgy van beállítva, hogy…..
                       Hogy minek is hét év után még mindig összejárni volt pasikkal, azt Levélírónk se tudja, de valahogy nem képesek szabadulni egymástól. A kialakult helyzetben nagy szerepet játszik az is, hogy a közös barátok a szakításuk után is ugyanazok maradtak, akik előtt az ex ma is…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.22 14:00:18
                       A pasi szó nélkül eltűnt, Levélírónk meg sehol sem tudta elérni. Nem voltak régóta együtt, keveset tudott róla, mégis aggódott érte, találgatta, mi lehet az oka, és sok mindenre gondolt, de elfogadható indokot akkor sem sikerült találnia. A csávó most újra megjelent és…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.17 11:59:27
                       A pasi korrekt, és egészen addig nincs is konfliktus, míg egyetlen apró hibát nem vét, akkor már nem számít, mennyi pozitívat tett előtte, a barátnő elégedetlen és jön az érzelmi zsarolás. Ha a hercegnő bármi félreérthetőt tesz, az rendben, de a férfinek a legkisebb hiba…..
                       „Amikor túllő a célon valamivel, és látja, hogy megbántott, megérzi, hogy veszélyben a kapcsolat, és akkor elkezd teperni” – ...és ha úgy nézzük, ez is lehet annak a jele, hogy a régi tűz még feléleszthető, bár túl sok van már a pasi rovásán ahhoz, hogy a barátnő egymaga és…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.10 10:01:30
                       Levélírónk attól tart, hogy a második gyerekkel ugyanúgy nem foglalkozik majd az apja, mint az elsőszülött lányával, vagy épp vele. Úgy érzi, párja számára ő már csak egy olyan nő, aki elhízott és nem dolgozik, viszont azt elfelejti, hogy közben egy olyan nő is, aki…..
Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.03 12:08:04
@Roscco: "soha nem adott okot arra hogy meg csalt volna akkor miért is védekezzünk"
Azért, mert egy rosszul működő házasságba most születik egy második gyerek. Te is megfogalmaztad: "Most ott tartok, hogy 5 hónapos várandós vagyok tőle és mint kiderült, kisfiú. De nem változott köztünk semmi!"
Lehet, hogy előbb találsz olyan férfit, aki megbecsül, minthogy megváltozzon az, akinek erre több mint 10 év nem volt elég.
                       Ez a pasi sok hasznos dolgot kitanult exétől, többek közt azt is, hogy jobban célt ér másoknál, ha segítőkésznek, előzékenynek és barátságosnak mutatja magát, ám cserébe a barátnő mindeközben a féltékenységbe kóstolt csak bele, ami egészen addig nem volt alaptulajdonság a…..