Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElBasthardo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
How I Met Your Mother Alternative Ending by a821343 És akkor nem háborogna az internet népe. Na, mindegy már. ..
ElBasthardo 2014.04.03 15:53:29
@ewfuns: Számomra a leadott verzió mindig is egy alternatív befejezés marad, én inkább az üldözött, tűzzel-vassal irtott befejezést választom :)
Az Így jártam anyátokkal hétfőn búcsúzott, egy olyan dupla epizóddal, ami nézettségi sorozatcsúcsot döntött (12,9 millió néző, és 5,3-as rating a kereskedelmi célcsoportban) és úgy megosztotta a rajongókat, mint semmi a Maffiózók és a Lost fináléja óta. Nálunk is akadt…..
ElBasthardo 2014.04.02 21:35:56
Sok mindent leírtatok már előttem, nekem is nagy csalódás volt a sorozat vége, szerintem 9 év után nem ezt a lezárást érdemeltük volna. Viszont ha már a kezdetekkor így döntöttek az alkotók, akkor alapból lehetett volna egy teljesen más jellegű 9. évadot forgatni. Hetente szenvedhettünk a sok filler epizód miatt, plusz az esküvőt is a végtelenségig sikerült elhúzni, kaptunk is a kitartásunkért egy válást ajándékba. Egy búcsú évadtól azért többet vártam volna, például Ted és a Muter több részes esküvőjén is jól össze lehetett volna hozni a kevésbé fontos, de a rajongók által kedvelt mellékszereplőket (családtagok, volt csajok, Ranjit stb.)

És ha már dráma a vége kedves alkotók: akkor tessék elég tökösnek lenni ahhoz, hogy komolyabban is megismerhessük Tedék 10 évét, így a Muter halála pár percben összecsapva teljesen súlytalan volt. Rejtegették is a részekben Tracyt nehogy túlságosan megszeressük, így utólag nézve látszik a tudatosság, elfogyott a kezdeti bátorság, féltek hogy mit kapnak majd egy jobban kifejtett révbe érés ilyen módon lezárása után.

Másik: értem én hogy a gyerekszínészek miatt előre le kellett forgatni a záró jelenetet, de annyi előrelátás azért lehetett volna a stábban hogy felkészülnek a sorozat elnyúlására, és alternatív jeleneteket is felvesznek a gyerkőcökkel. A Robin Ted huzavona egy 4. évados hasonló lezárással sokkal hitelesebb lett volna, így még elfogadhatóbb lett volna a gyász utáni egymásra találás, de így… Nem Tedtől sajnáltam a boldogságot, de a pár perc alatt ledarált záró jeleneteknél nehéz volt átélni az évek múlását, teljesen azt az érzetet keltette bennem hogy a haláleset után már rohan is vissza ahhoz a nőhöz, aki soha nem is szerette igazán. Talán nem lett volna olyan nagy bűn útközben módosítani az irányvonalon, a DVD kiadáson én szívesebben néztem volna extra jelenetként a valóban felhasznált verziót.

És zárásképpen: én mivel elnéztem a záró epizód premierjének napját, roppant ügyesen belesétáltam hétfő délután egy csak spolierekből álló fotósorozatba, de talán jobban is jártam így, már felkészülve várhattam a borzalmakat :) Nosztalgiázni mindig ott lesz az első három évad, youtube-on meg már született megvágott alternatív záró verzió, ezzel kicsit talán vigasztalódhatunk. R.I.P Muter, üdv a valóságban gyerekek!