Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oktass filmmel!

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szekszárdi állomáson Szántó Fanni és Málnási Csizmadia Anna filmjét, a Call shop című filmet vetítettük. Elkísért minket Joseline, a film egyik szereplője. A Dominikai Köztársaságból érkezett, néhány éve él Magyarországon. Férjével Santo Domingoban ismerkedett meg,…..
Ámulat. Meg-megdobban a filmes szakemberek szíve, ha hozzáértő, nagy szaktudással rendelkező fiatalokkal találkozik. Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnáziumban mindenkinek doboghat a szíve: saját stúdió, saját felszerelés és egy hihetetlen csapat. László. Ő a felelős…..
Szolnokon jártunk, ahol nem is akármilyen élményeink voltak. A pedagógus, akit felkértünk, hogy szervezze meg a turné szolnoki állomását nagyot álmodott. Ugyanis két vetítést szervezett, egyet az iskolába, egyet pedig a szolnoki (legendás) TISZApART moziba. Beszélgettünk,…..
A turné célja, hogy bejárjuk Magyarország vidéki városait, egészen pontosan 15 várost, hogy népszerűsítsük az Idegenek a kertemben migrációs filmgyűjteményt. Elvisszük a filmeket, vetítünk és a vetítések alkalmával beszélgetünk a pedagógusokkal, tapasztalatot cserélünk,…..
Sátoraljaújhely első állomásként került a filmturnéba. Nagy izgalommal készültünk, filmekkel és technikai felszereléssel. Nagyon lelkesen fogadtak minket. Az iskolával már korábban is kapcsolatba kerültünk, a Ciutat Vella Sport Klub című dokumentumfilm kapcsán, amit a diákokkal…..
2014. januárjában került megrendezésre az Oktass filmmel! workshop középiskolai pedagógusok részvételével a DocuArt-ban, Budapesten. ..
Az Oktass filmmel! célja, hogy egy országos lefedettségű tanári hálózat jöjjön létre, melynek tagjai pedagógusok, az ország minden részéből. Célunk, hogy megismerjék az Idegenek a kertemben migrációs filmgyűjteményt (www.idegenekakertemben.hu), annak újonnan megjelenő online…..