Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúl vinné Apuskát ha sp hagyná

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudja Ön, hogy létezik egy Szent László tárnics nevű virág? Három héttel ezelőttig én sem hallottam felőle. Pedig szép, ráadásul ritkán előforduló, védett növény. Eszmei értéke 10.000 forint. Egyik ismert hely, ahol számos egyede található, a Harangvölgy.       A…..
Nyúl vinné Apuskát ha sp hagyná 2014.07.22 08:34:09
A szerző megbukott tisztességből
(
mno.hu/ahirtvhirei/kezzel-irt-szamlaval-jutott-900-millio-forinthoz-sipos-1228384 )
és - olvasva a hozzáértők kommentjeit - megbukott természetismeretből is. De egy tolvaj miért oszt észt bármiről is? Mi az a jó példa, amit ő mutat másoknak? Hogyan loptam többet? Mivel okoztam még ennél is nagyobb kárt nektek, kedves olvasóim?
Szerintem Szipós úr esetleg erről írogathat. Másról nem.
A kórház az a hely, ahol a személyzet a sajátjaként bánik a betegek idejével. Az ispotályban lassabban forog az idő kereke, a napoknak nincs értéke. A dolgok megtörténnek, az indokok nem kiismerhetőek, az eredmény kétséges. A gyógyulda ugyanakkor a másutt megtapasztalhatatlan…..
Sipos Péter blogja Fordulat 2014.06.02 08:46:00
Egy jól irányzott polgármesteri nyilatkozat után most azon örömködik a sajtó, hogy az önkormányzat visszalépett a Normafa beruházás grandiózus terveitől. Van olyan orgánum, amely egyenesen arról beszélt, hogy nem lesz sípálya a hegyen. Zöld szervezetek nyilatkozatban…..
Sipos Péter blogja Lim-lom 2014.05.21 12:55:48
Mint minden májusban, idén is ellepik a hegyvidéki utcákat a feleslegessé vált tárgyak. Bár lomtalanítás időpontját zárt borítékban tudatják a lakossággal, a lomizók pontosan tudják, mikor hová érdemes menni. Alig teszi le a tulaj a megunt dolgait a járdára, máris ott terem…..
Nyúl vinné Apuskát ha sp hagyná 2014.05.22 13:20:37
Kínos. sp képviselő ismét elposztantotta magát. Fentebb éppen szociális érzékenységéről tesz tanúbizonyságot a vagyonkáját Houdini-módon eltüntető városatya. Szolidaritása sajnos nem terjed ki a közterherhek viselésére:
mno.hu/belfold/adovizsgalat-elol-mentheti-szazmillioit-egy-pm-es-kepviselo-1227925
Ő továbbra is a Villa Bagatelle-ben szürcsöli kávéját és várja a hozzá betérő választópolgárt. (Sokan átlépni sem merik az elegáns bisztró küszöbét.)De közben a lomizókkal bitangul szolidáris...
Azt írtam korábban, ennyi vajjal a fül mögött nem kellene napra menni. És egy bónusz kérdés: vajon Istenhegyi úton bérelt luxuslakását miként fizeti?
"Csak egy kicsit kellene odafigyelni, és jobb lehetne." Nélküle.
Sipos Péter blogja Ikszek 2014.04.03 08:38:00
Vasárnap választás. Mindenki, akit az ország sorsa egy kicsit is izgat, azt találgatja, mi is lesz az eredmény. Én bízom a kormányváltásban, mert tudom, a jelenlegi rezsim maradása tragédia lenne Magyarországnak és azt is, hogy sokan gondolkodnak hozzám hasonlóan. Többen, mint…..
Nyúl vinné Apuskát ha sp hagyná 2014.04.25 14:48:11
Nos kedves képviselő úr,
így tetszik már emlékezni?

index.hu/belfold/2014/04/25/hirtelen_nincstelenne_valt_az_egyik_legvagyonosabb_pm-es/

És totálisan hiteltelen, rongy emberként nem a megmondóembert játszani? És eltakarodni a közéletből? És nem a mi pénzünkön gyarapítani tovább az elfelejtet vagyonkát? (Előzmények a Bauer Tamás igazsága c. posztban.)
Nyúl vinné Apuskát ha sp hagyná 2014.04.25 22:05:30
@bm613: Nem olvastál figyelmesen: az előzmények ott vannak a Bauer Tamás igazsága poszt kommentjeiben. sp ott még így írt: "Szeretném már végre látni, hol épül az a ház és az az ingatlan, amiről egyelőre fogalmam sincs. De ha az egész kamu, kérem a kommentelőt, húzzon el innen, boldogítson mást a hazugságaival." Hát itt a bibi. És van még vaj a fül mögött, jön majd az is.
Egyébként kérdem, mi teszi lehetővé most hirtelenjében az ingyenes vagyonátadást? Eltörölték az ajándékozási illetéket? Vagy nettó hazugság ez is?