Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsa Racz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még fülemben csengenek a Savoyai Kastélyban éjfélkor játszott nemzeti Himnuszunk akkordjai és a Székely Himnusz dallama. 1848 márckius 15-én Petőfiék leírták 12 pontban, hogy "Mit kíván a Magyar Nemzet". Most - engedje meg a nyájas olvasó - én írom le, hogy mit kívánok az elkövetkezendő…..
Az idei Cinefesten láthatta a magyar közönség ezt a nagyszerű fekete komédiát, ami egyszerűen csak Daniel Radcliffe fingó hullás filmjeként híresült el. Ez persze teljesen természetes, hiszen a Swiss Army Man története egy hulla köré szerveződik. Egy hulla köré, aki nagyokat ereget, közben pedig az…..
Zsuzsa Racz 2016.10.15 19:32:57
"Bélyeget gyűjtöttem.Papa hozott egyszer egy kilót.Azóta nem gyűjtök bélyeget." Ez a svéd gyermekvers jutott eszembe, amikor egy délután (aztán másnap is, meg harmadnap is) a 4-es út melletti egyik zöldségesbódén ezt a futófény feliratot megláttam: "MINDENNAP AKCIÓ"   Aztán más is eszembe…..
"Azon sokféle hátrányos és kínzó eszközök között, melyekkel a botor ember az állatokat gyötri, nem utolsó helyet foglal el a lovak szemellenzője, a kantárnak ezen nemcsak teljesen fölösleges, hanem igen nagy mértékben káros része, melyet több századdal ezelőtt valamely agyafúrt szíjgyártó, a szem…..
Nem bizony! Épp "Az ügyfél a király!" mentalitás az első csapda a 6 közül!Eleddig azt tanultad és azt szoktad meg, hogyha új keresletet akarsz teremteni, akkor jobban kell kiszolgálni az ügyfeleidet. Igen, a vörös óceánban ez a szabály, mert a verseny arra késztet, hogy mindig egyre jobbat, többet…..
Az elektronikus hírlevelek az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb módja, hogy elérjük a leendő és a már meglévő vásárlóinkat. Sokan használják sikeresen vállalati kommunikációjuk során, azonban sokan vannak azok is, akik nem használják ki megfelelően az előnyeit. Mini…..