Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakakkorhogyha

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta megy a manipulálás a baloldali összeizé oldaláról, hogy amennyiben nem a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó listára adod a szavazatodat, akkor Orbán Viktort erősíted. Hát persze. Az a baj ezzel az érveléssel, hogy nem más, mint ordas hazugság. Ez ugyanis akkor…..
  Ő az ember, akinek az Ég két szinte tökéletes lehetőséget is adott, és aki mindkettőt eljátszotta. Mindkét alkalommal vállalható jelölt volt, modern, nyelveket beszélő, jó tárgyaló-, szervező- és a jó politikusnak szükséges machinációs képességekkel bíró arc, nem…..
CSEPELI KORMÁNYVÁLTÓK NAGYSIKERŰ KAMPÁNYZÁRÓJA A MUNKÁSOTTHONBAN Zsúfolásig megtelt ma délután a Csepeli Munkásotthon színháztermének földszintje és erkélye. Több mint ötszázan ültek a széksorokban, s akiknek nem jutott hely, azok állva hallgatták a megszólalókat.   A…..
Mária és József állnak Betlehemben, a jászol előtt.- De gyönyörű gyermekünk született József. Szerinted mi legyen a neve?- Szerintem nevezzük el Viktornak.- Jéééézus!- Hm, ez sem hangzik rosszul.   Ez a vicc jutott eszembe mikor a kerületi Fidesz faszbúkján megláttam, hogy…..
Hiába ígérte meg Lázár János, hiába mondogatták a Fejlesztési minisztériumban, hogy nem kell aggódni, az ország jövőjét befolyásoló, azt jelentős részben meghatározó paksi hitelszerződésről az országgyűlés fog dönteni. Finoman fogalmazva, az erről szóló fogadkozások…..
Turbófokozatra kapcsolt a fideszes torzítómező: a tegnapi napon két olyan hír is napvilágot látott a nemfideszes sajtóban, amelyből egyértelműen látszik: a kampány hevében a kormányzat már a sajtószabadság látszatára sem ad.  Az egyik eset Rogáné, akinek a rugalmas falainak…..
Muszlim mártírtudat -kb- Számos közel-keleti város válik véres össznépi karnevál helyszínévé, amikor a síita muszlimok mártírhalált halt (h)ősükre, Husszein imámra emlékeznek. A résztvevők különböző jelszavakat skandálva vonulnak végig az utcákon, és ahhoz, hogy…..
Másfél éve húzódó ügy végére került pont azzal, hogy Lázár János visszavonta internetezők ellen tett feljelentését. A miniszterelnökséget vezető államtitkár kipécézte magának egy hírportál hozzászólóit és még balesetének éjjelén eljárást indíttatott ellenük a…..