Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WebZ

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forbes magazin évről évre elkészíti Amerika leginkább, és legkevésbé stresszes munkaköreinek listáját. Hasonló összeállítást készített pár éve a GFK Magyarországon is, igaz, itt nem a konkrét szakmákat, hanem az egyes iparágakat vizsgálták. A felmérésből kiderült,…..
WebZ 2015.02.24 16:22:15
@odamondó: A programozók, illetve webfejlesztők nevében tudok nyilatkozni. Általában nagyon leterheltek a programozók és ezzel párhuzamosan jóval kevesebb fizetést kapnak, mint akár fejlettebb EU tagállamokban, vagy nyugaton. Mivel sokan nyomott árakkal dolgoznak, ezért az ügyfél kör sem éppen mindig az értelmiségből jön, ezért az ügyfél kapcsolattartás is egy plusz stressz faktor lehet. A többi problémát majd sorolják a kollégák.
Neked is volt már olyan érzésed, hogy az emberek saját magukat áltatják a Facebookon? A hírfolyamodat (nem csak a tiedet) elárasztják a motiválóbbnál motiválóbb, hangzatosabbnál hangaztosabb jútyúb videókkal, coelho-i magasságokat csapkodó idézetekkel. A vicc az egészben, hogy…..
Manapság napi szinten vesznek fel és tesznek ki embereket munkahelyek tucatjain. Sok esetben megspórolható lenne a sok huzavona, ha már a munkatárs felvétel előtt végiggondolná a munkáltató az alábbi 7 pontot, és csak akkor venne fel embert, ha meggyőződött róla, hogy mindegyik…..
Sokszor látom az utcán egymás mellett sétáló pároknál, hogy a férfi ide-oda kerülgeti a hölgyet, nem tudván eldönteni, hogy melyik oldalán kell állnia. A válasz egészen az ókori római katonákig nyúlik vissza. Több oka is van annak, hogy miért hordták a katonák a kardot a…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
WebZ 2014.09.15 13:09:54
@User2.0: Csatlakozom. A kommentek mutatják a politikusainknak, hogy "Itt nincs mitől félnetek, folytassátok csak nyugodtan tovább!".
A blog rendszeres olvasójaként Sunsetjoy egy kisebb válogatást gyűjtött össze a számítástechnika elmúlt 60-70 évéből érdekességként. A saját bloggal is rendelkező szerző, aki már ITT is publikált, most egy - fotóblog lévén - sok képpel illusztrált számítástechnika-történeti összeállítással…..
Nem, nem találtam ideálist, hogy nagy örömmel betegyem ide, és díjat osszak érte. Csak az ellenkezőjét :) Ezt a gyönyörűséget, amivel egy kedves olvasóm lepett meg, nem hagyhattam szó (poszt) nélkül. (Természetesen a hirdetés már régen lejárt). Se feladatleírás, se értelmes…..
WebZ 2014.06.30 11:47:50
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:

"Én törvénybe foglalnám, hogy az álláshirdetésben kötelező megjelölni egy a munkavállaló képességeitől és képzettségétől függő "tól-ig" bért, amit majd fizetnek az adott pozícióban. De persze ez csak vágyálom marad ezen a kurva gyarmaton."

Egyetértek. Szerintem azért nem írják ki, mert legszívesebben nem adnának semmit.
Stadionláz söpör végig Magyarországon. Úgy tűnik, ha van kellő akarat, akkor van pénz és van lendület is ahhoz, hogy bizonyos dolgok gyorsan elkészüljenek az országban. Magyar ugaron szerzett tapasztalatainkhoz képest hihetetlen gyorsan elkészült és átadás előtt áll a Fradi…..
Mára eredetileg azt tűztem ki célul, hogy kitartásról és szorgalomról írok, de a meglepően nagy népszerűségnek örvendő "becsületes bejegyzés" eredményeképp félretettem a témát jövő hétig. Sok visszajelzést kaptam ahhoz a bizonyos íráshoz, amit ezúton is köszönök minden…..
Előző bejegyzésemben a dinamikus megjelenésű weboldalakkal és azok előállítási költségével foglalkoztam. Ezúttal az adattárolásra és változó adatok megjelenítésére, azaz a dinamikus tartalommal rendelkező oldalakat és azok költségeit fogom elemezni. Ez a Weboldal…..
Van egy keskeny sejtésem arról, hogy nem leszek túl népszerű azzal a véleményemmel, miszerint a két nagy hirdető gigász (leánykori nevén Apród és Jófogás) párhuzamosan lerendezett ország szintű marketing terrorja túlment minden határon. Sokak már az önkívület határán…..
A soron következő cikk a Weboldal készíttetés költségei sorozatban második része. Az első részben megtudhatjuk, mennyibe kerül egy viszonylag egyszerű weboldal elkészíttetése. Most pedig kliens-oldali dinamikus weblapok lehetőségeit és árfekvését taglalom. Amennyiben nem csak…..
Előző bejegyzésemben azzal foglalkoztam, hogy milyen szempontok alapján lehet megbecsülni egy weboldal értékét. A Weboldal készíttetés költségei sorozatban az értékbecslés alapkövének számító fejlesztési költség alakulását fogom részletezni. A fejlesztési költséget…..
Nagy érdeklődést övező kérdés, hogy mennyi egy weboldal pénzbeli értéke. Szükségünk lehet erre az ismeretre, ha weboldal fejlesztés előtt állunk, vagy ha már vannak weboldalaink, szeretnénk értékesebbé tenni őket, esetleg megszabadulni tőlük. A weboldalak…..
Üdvözlök minden kedves látogatót a blogomon, Horváth Zoltán, webfejlesztő vagyok. Ezen a blogon webfejlesztéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásával foglalkozom, mely kérdések egy jó részét maguk a blog látogatói tehetik fel! Magamról csak annyit szeretnék megosztani,…..