Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beachgirl

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány, holnap már a törvényjavaslat is a parlament elé kerül. Az indok? a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő…..
beachgirl 2012.10.01 23:01:21
@Rkhaylitsha: Amúgy meg el se hinnéd, hogy az a réteg, akikről azt hiszed hogy képtelenek regisztrálni, mert még pl hitelkártyájuk sincsen, na az is játszik. OTP szolgáltatása az ABAQOOS befizetési módszer, tehát már bankkártya sem kell hozzá. Szóval ne álszenteskedjünk hogy ezzel azokat védik meg, akik hülyék az online játékhoz, ergo a cigányok meg a segédmelós aki a gyerek pelenkapénzét pumpálja bele a gépbe. Aki függő , az játszani fog, ha mást nem, akkor otthon Jengát és arra fog fogadni készpénz. Cicamica, te barom.
beachgirl 2012.10.01 23:56:58
@Rkhaylitsha: Mekkora egy paraszt vagy te, nem is érdemes válaszolnom neked. 3 éve egy nemzetközileg jegyzett szerencsejáték cégnél dolgozok vezető beosztásban, te prosztó, több rálátosom van erre, ne haragudj, mint neked, te élhetetlen idióta barom.
beachgirl 2012.10.01 23:59:47
@Rkhaylitsha: és ha elolvastad volna, akkor írtam hogy NEM szükséges folyószámla a befizetéshez (www.abaqoos.com/PODWebAuthSite/Login.aspx), tehát igen, az online szerencsejáték nyitva van azok számára is, akiknek NINCS számlája, kistáska.
Van az úgy, hogy az ember olyan országot választ magának, amiről kiderül, hogy valami miatt mégsem jön be. Ez történt Judittal is, aki párjával megszerette Máltát, de arra is rájött, hogy nem akar élete végéig ott élni. A miértre fény derül a mai…..
beachgirl 2012.08.18 13:14:17
@marxengelszleninsz: Ja, tesóm, én ilyen egyszerű vagyok, hát mit lehet tenni? Menjél, igyál egy sört, és veregesd háton magad. Nagyon ügyes vagy. Vidd magaddal Judienesst is.
beachgirl 2012.08.18 13:17:08
@Alaister Grand: Erre soha nem fogsz választ kapni, mert aki mosogatósként dolgozik, az is bekamuzza hogy manager, ha ezer eurot keres, akkor ezerötszázat fog mondani, és így tovább. Javaslom nézelődj más oldalakon, ha egzakt információkra vágysz : pl payscale oldalat, fejvadász cégek honlapjai, etc.
beachgirl 2012.08.18 13:18:22
@kzolika: Touché... Aki elment külföldre, az ne magyarázzon, hogy "miért is van bajban Magyarország..."
Tiszteletem a Hölgyeknek és az Uraknak! Hoztam Nektek egy kis finomságot, jó étvágyat hozzá. Üdv, Nightfly  A Munkahelyi Pazarló – Gizike, kérlek nézd meg nekem, hogy a négy órási tanszéki értekezlet a 225-ösben vagy a 226-osban lesz? – Na várjál, Csillagom,…..