Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bari Gábor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
Bari Gábor 2017.03.04 18:33:31
"A mostani Dékán szívügye, hogy Magyarországon helyezkedjünk el. Jogos kérés, ha azt vesszük, hogy az állam fizet az akármilyen oktatásunkért. Csakhogy van egy kis bibi a dologgal. A Dékán Úr villamosmérnök végzettségű. Igen az orvoskar dékánja nem orvos… Az egyetemen töltött idejét az elméleti intézeteknél töltötte, tehát egy percet sem dolgozott az igazi magyar egészségügyben. Innentől ez a buzdítás nem túl hitelszerű."

Ezennel szeretném megvédeni a Dékán Urat ettől az igen nemtelen, alacsony színvonalú támadástól. Az édesapám a SZTE ÁOK Professzora, akit az egyetem kari tanácsa és rektori tanácsa választotta meg erre a tisztségre, és a Köztársasági Elnök írta alá a kinevezését.
Az első perctől kezdve azon dolgozik, hogy Te és a kis barátaid ezen az egyetemen a maximális állami támogatás mellett (aminek a felsőoktatási finanszirozása milliárdokkal csökken ) a legtöbb tudást szívhass magadba, és a leginkább elérhatővé váljék számodra a megfelelő szintű képzés.
Ez tudod mivel jár tisztelt kollega?! Napi sok óra telefon, heti 3-4 szer Budapestre utazni tárgyali a pályázatokról képzésfejlesztési konferenciákra járni, a külföldi hallgatók ügyeit intézni...stb.
Jelenleg pl. külföldön van, igen hétvégén is, történetesen Osloban, hogy az SZTE-re felvételiztessen külföldi hallgatókat, akiknek a tandíjából a Te képzésed költségének nagyrészét fizetik. A kollégiumot stb. Azért, mert ennyire alulfinanszirozott a rendszer. Te voltál már mostanában azért tüntetni, hogy több pénzt a felsőoktatásnak???? Ugye nem.
No, az én apám jelenleg ezeken dolgozik, amíg az unokáit kevesen látja (az én gyerekeimet), akikkel hétvégén szívesen játszana, de a Te és a te kis barátaidnak az oktatásának előrevitelével foglalkozik.
Úgyhogy szerintem ne ekézd. Köszönöm.
Miért érzed azt hogy hiteltelen? Mert nem orvos? És? Egy orvos jobban személyi és gazdasági szakember mint egy villamosmérnök? Miért nem ekézed az emberminisztert, az egy pap...?!
Ja, és tisztességes lenne, ha kiírnád a nevedet, kedves kollega.

üdv.
Dr. Bari Gábor, Szívsebész szakorvos ( történetesen a Dékán Úr fia)
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..