Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levin111

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a magyar egészségügy sokkal rosszabb helyzetben van, mint 2010 előtt. A szakemberek szerint ha nem lesz változás, öt év múlva nem lesz, aki operáljon, és ágytálat cseréljen.   Nézzünk néhány adatot: - az Orbán-kormány kevesebbet költ egészségügyre, mint az "átkos" nyolc évben Medgyessy,…..
Levin111 2017.05.31 00:15:16
@Wiktor Benkő: Melyik vidéken? met nálunk elképesztő viszonyokvannak.
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Levin111 2016.10.25 19:16:44
@wolves841b:
Remélem én is, hogy mostantól nem telik el nyilvános orbán szereplés, ahol ne szólnának a sípok.
Egyébként, szerintem nem nekem akartad írni amit írtál.
Levin111 2016.10.25 19:48:31
@Francois77:
Úgy érzem a kákán keresed a csomót. Nem csak nálam. Egy igazí demokrata egy ember véleményét is tiszteli és nem rugdossa meg, ha az más. Az, hogy hol mennyien voltak semmit nem jelent. A jobboldal sokkal jobban mozgósítható,megleődnek a fradi keménymagosok pár pofono. mint a balos karosszék forradalmárok. De, nagy tévedés ebből messzemenő konzekvenciákat levonni, mert könnyen előfordulhat megint egy 2002. Ha nem most akkor 2020-ban. Most, hogy jobbos "demokraták" orbán elleni tüntetőket vertek, könnyen előfordulhat az az eset, hogy pár gyári munkás megelégeli a dolgot, kimennek egy füttyos balhéra és akkor elcsattanhat jó pár pofon.
Voltaire híres szavait idézve: “Nem értek veled egyet, de az életemet adnám azért, hogy elmondhasd a véleményedet”
Levin111 2016.10.25 19:14:35
@Francois77:
Lényegtelen mikor hol mennyien voltak. A kissebség vélemény nyílvánítását is demokratikus módon kell kezelni, nem földön rugdosással. A fradi keménymagnak van elég dolga , ne adj még te is nekik.
Kubatov ellátja őket rendesen melóval.
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..