Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemMiHanemMivan

24 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Lájk és megosztás A legegyszerűbb eszköz, amivel kifejezheted támogatásodat valójában mindössze két kattintás. Ha dobsz a Parola Facebook oldalára egy kedvelést, az több szempontból is hasznos. Egyrészt első kézből fogsz értesülni a különböző programjainkról, híreinkről, másrészt az…..
Helló srácok! Örülök, hogy sokan érdeklődtetek és valakivel tudtam is hosszabb-rövidebb ideig beszélgetni erről. Akkor megígértem, hogy összeírok néhány dolgot, amit most meg is teszek. Sokszor felteszik azt a kérdést, hogy mit ad az egyesület? A legőszintébb válasz erre az, hogy SEMMIT. Az…..
Sajnos túl sok idő nincs mostanság a posztoláshoz, de jön majd egy pár beszámoló az idei évről :) A nagy rohanásban majdnem elfelejtettem megosztani a képet, amelyen én és Jézus vagyunk láthatóak a Parolában és ezzel a képpel szeretnénk mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni,…..
December elején többnyire minden gyerek izgatottan várja a Télapót. Mi már kicsit kinőttük a dolgot hiszen, ahogy a bölcs gondolat is szól az ember életét 3 korszakra lehet tagolni: amikor hisz a Télapóban, amikor nem, és amikor ő maga az – mi most magunkat az utolsó kettő közé…..
Eljött a december, vége a no shave novembernek, már várjuk a Télapót (hozzám a Télapó jön, hozzátok menjen csak a Mikulás), aztán jöhet a Karácsony meg a Szilveszter. Akinek ez nem elég, az egyrészt telhetetlen, másrészt a városban biztos talál valami remek programot, hiszen én…..
Holnap beköszönt a tél – legalábbis papíron. Véget fog érni az általam már nagyon unott no shave november, ezért nem éppen egy vidám dal kerül elő a mai napon. Választásom az angol progresszív metál, a Sikth egyik leghíresebb dalára esett. A 2006-ban kiadott Bland Street Bloom…..
Fejben már 2016-ot tervezzük, pedig még az idei évre is van néhány feladatunk. A saját dolgunk megkönnyítése érdekében megkértem Gabit, hogy segítsen már egy naptárat összehozni, pont olyat amilyet a Művelődési Központban is csinált. Tegnap este bele is vetettük magunkat, míg…..
Remélem mindenkinek jól indult a hete és nem fagyott szét senki. Ha mégis így történt, most megpróbálom kicsit feldobni a hétfő estét. A mai kiválasztottam a Brokenthread legújabb dala, az Always. Egy 2014-ben alakult magyar dallamos hardcore bandáról van szó, bár szeretik a…..
Nem is tudom, mit kellene írni. Ha csak a pozitív dolgokat nézzük, akkor öröm és boldogság van, hiszen kint vagyunk az EB-n! De sajnos nem csak pozitív dolgok történnek a világban. A pénteki terrortámadás (véleménytől függetlenül) megrázta a világot, beleértve minket is.…..
A Nemzeti Együttműködési Alap úgy döntött még a tavasszal, hogy támogatja a kis egyesületünket, ezért két pályázatból egyet megfelelőnek ítélt, a másikat pedig várólistára tette. Ennek keretében tudjuk egy kicsit fejleszteni az egyesület alapjait (értitek..) és úgy…..
Újra itt az idő egy kis nosztalgiázásra! Próbálok érdekes képeket keresni, de sajnos véges mennyiségű kép áll most rendelkezésemre, ez kicsit megnehezíti a dolgokat. Most 4 képet hoztam, melyből igazából 2 konkrétan parolás kötődésű. A legelső az utolsó Pluto koncerten…..
Ti észrevettétek, hogy még NEM VOLT RAP!?!? Ezért ha már kedden hozom nektek a múlthét hétfői adagot, az legyen kicsit másabb, mint az eddigi. Az eddigi punk, fastcore és grunge zenék után, evezzünk más vizekre! A mai dalt, az eddig legjobb nevű magyar csapattól hoztam, a Sör és…..
Újra itt van mindenki kedvenc hétfője! Nagy a köd, még nem pihentük ki a hétvégi dupla bulit, meg a többi szokásos probléma most is érvényes. A múltkor kicsit elvesztem a teendőkben, így kimaradt a #hangoshétfő, de most nem maradtok zene nélkül! A választásom ezúttal egy olyan…..
Kicsit becsökkentem az utóbbi időben, sajnos nem csak a posztokat illetően, hanem más téren is. Szomorú dolog, de próbálok szépen lassan kilábalni a dolgokból és behozni a lemaradást. Ahogy az észrevehető, elkezdtem rovatokban gondolkodni és most is egy ilyet hoztam nektek. Ha egy…..
Őszi szünetünk van most nekünk, sulisoknak. A srácok éppen társasoznak a Parolában, én meg azon gondolkoztam mivel lehetne feldobni ezt a hétfő estét. Úgy gondoltam a múltkori Title Fight után, most valami keményebbet szeretnék hozni, valami teljesen másat. Ezért gondoltam a…..
Mit szólnátok, ha ezentúl minden hétfő délután hoznék nektek olyan bandákat, amiket nem ismertek? Elképzelhető, hogy az új kedvenceteket találjátok meg! Mára a Title Fight lesz terítéken! Ehhez a szar, esős, borongós időhöz pont optimális. A zenekarról szerintem annyit elég…..
NemMiHanemMivan 2015.10.19 22:29:44
@Zsolt Kaczkó: Ha most nem is tetszett, szerintem biztosan lesz olyan hétfő, mikor találsz kedvedre valót. Próbálok inkább érdekesebb, ismeretlenebb zenéket hozni :)

(Amúgy a Title Fight már egy ideje nagyon nagy hatással van rám, a Habsburg-témákon nagyon érezni ;)
Aki nem követi annyira az egyesület életét, de ismerősünk facebookon, az is könnyen rájöhet, hogy havonta egy koncert az utóbbi időben biztosan van a Parolában. Ez így is van! Már egy ideje ragaszkodunk ehhez a havi egy koncertes dologhoz. A nyár óta volt már nálunk a Boobstorm…..
Tegnap újra megtelt a Parola Pinceklub a maga módján! Jó érzés volt látni, hogy sikerült valamivel felrázni a klubéletet, mert be kell vallani, hogy az utóbbi időben nem volt valami túl fényes. Például a szeptemberi koncerten alig voltak, pedig egész délutános program is volt…..
NemMiHanemMivan 2015.10.12 20:11:15
@Zsolt Kaczkó: Izgultam az elején, Havarian még csak a mi társaságunk volt, de aztán a végére már voltunk egy páran. Mi meg szokás szerint eltököltük az időt, így mire mi kezdtünk már egész kis tömeg volt a színpad előtt, de szerintem a WOE buliján voltak a legtöbben! :)
Facebookon nagyon sokszor találkozok Berettyóújfaluban készült régi képekkel, szeretem is nézegetni őket. Viszont szerintem felesleges egymás mellé tenni egy 1930-as képet, mondjuk egy maival. Szerettem volna még a nyáron egy olyan kiállítást, ahol a '90-es évek képei kerültek…..
Elkezdtünk Kocsis Attila barátommal egy új projektet. Gondolom már néhányan láttátok is, hiszen kaptam néhány véleményt, hideget-meleget egyaránt. A Cinemakk (és itt a Makk Kálmán Mozira utaltunk :D) nevű videósorozat lényege egyértelműen a reklám. Úgy gondoltam jó ötlet…..
Jövőhéten szombaton újra koncert lesz a Parolában. A fellépőket szeretném pár mondatban bemutatni, hátha többen kedvet kapnak a koncerthez, mert az esemény alapján 32 ember fog részt venni a bulin és ebben a zenekarok is benne vannak, az pedig elég gáz, ha tényleg ennyien jönnek.…..
Ez a poszt egyfajta helyzetjelentés is egyben, szóval két legyet ütök egy csapásra. Keleten a helyzet változatlan, legalábbis én úgy látom. Valamiért nagyon itt van az „ami új, az csak szar lehet” felfogás. Visszagondolva, mikor kijött a PETOFI első két száma, én tökre fel…..
Gondolom írnom kellene valamit akár arról, hogy kezdődött a tevékenységünk az újfalui undergroundban, vagy posztolhatnék ide valamit a Parola kezdeteiről, de én ebben nem vagyok túl jó. Az in medias res híve vagyok. Na jó, csak kellene valami kezdőpont, legyen mondjuk 2015…..
NemMiHanemMivan 2015.09.28 18:32:59
@Zsolt Kaczkó: Természetesen nem :) A Parola tényleg fontos városi értelemben, de a blognak a célja inkább az egyéni érdeklődés kiszélesítése (is). Lehet bonyolultan hangzik, de olyanra gondolok, hogy például én tök hamar kapok infót új bandákról, új lemezekről stb, és itt van máris a What On Earth, akiket a kezdetek óta figyelek, hogy mikor tudunk koncertet szervezni nekik. Szervezés alatt van most egy buli, de nekünk kell gondoskodni arról, hogy a zenéjük, meg maga a létezésük is eljusson a helyi közönséghez. Szóval az egyesületi dolgokon kívül szeretnék sok új zenét bemutatni, akár más helyi bulikról írni, meg igazából tényleg az lenne a jó ha egy fórum lenne így közöttünk :)