Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixigrey

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pixigrey 2014.09.27 11:35:30
www.youtube.com/watch?v=1G7LsLdOMRk&list=PLFC522246CCAAF3B3 ezt hallgattam közben és úgy éreztem, hogy ott vagyok én is :) a 20-as 30-as évek Amerikáját imádom :)(a 40-es meg még nincs olyan messze így beleesik a szórásba, szeretem azt is :))
Ebben a sorozatban szorgos kezek munkái láthatók, olyanoké akik nem átallottak napokat (heteket?) tölteni egy-egy régi fotó színezésével. Némelyik egészen elképesztően jó lett. Sajnos nem tudom a szerzők nevét, de innét is gratulálok a munkáikhoz. A képek kattintásra megnőnek, hogy az apróbb…..
1989. Théodore Malgorn a világítótorony őre várja a mentőhelikoptert a Brest közeli atlanti-óceáni őrhelyén. A későn észlelt hullám ellenére sikerült visszamennie a toronyba és becsukni az ajtót...
Yvon Maurice képei egy 1980-as évekbeli egyiptomi vakációról...
pixigrey 2014.04.29 11:39:24
@dr. Hörömpő Töhötöm: nekem tetszett, nem a színvonval esik, hanem téged (személy szerint) untat ez a poszt. nem mindegy.
"Krisz egy mozdulattal elintézte a takarítást barátja szobájában. Összefogta a lepedő négy csücskét és az egészet levágta a földre. Ben közben hozott be egy kistányért, Eli pedig lekucorodott az ablak alá. Annyira szánalmas látványt nyújtott, hogy Krisz kénytelen volt…..
"Ben sehogy sem tudott koncentrálni, pedig tanulnia kellett volna. Ha a holnapi témazárót elrontja, akkor elbukja az egész féléves munkáját. - Tanulj, tanulj, tanulj... - mormogta maga elé míg kezeivel a homlokát dörzsölte. Valami miatt a gondolatai villámként cikáztak a fejében,…..
"Egy hálószobában lehet, mert van egy jó nagy franciaágy. Nem emlékezett semmire onnantól, hogy elkezdte keresni a telefonját. Most pedig itt fekszik és valakik cigiznek mellette. Nem tudta kivenni az árnyakból, hogy kik azok, még azt sem, hogy fiúk-e vagy lányok. Próbált mozdulni,…..
"Az apja a konyhaszekrényt támasztva bámulta a padlót, az anyja zokogott és céltalanul járkált a lakásban, Eli pedig csak ült a sarokban és azzal az irritáló nagy szemével őt bámulta. Pont őt. Lehet, hogy az öccse nem szokott pislogni? Akárhogy is van, neki most ez volt az…..
"Eliotnak nem állt össze a kép. Kihagy egy napot a suliban indokolatlanul, az anyja nem mérges érte, és mi az, hogy „velünk”? Ki van még itt? „Ó uram, add, hogy ne apa legyen!” Lassan leengedte a táskáját a földre, és a konyha felé lopakodott. Sok értelme ugyan nem volt, de…..
"Még senki sem tudta, hogy őt hiába kérdezgetik a barátnőjéről, mert sosem lesz neki. Főleg az apjának nem merte bevallani. Túl sokszor hallgatta végig a véleményét a családi vacsorák közben, miszerint az ilyen degenerált alakokat főbe kéne lőni. Egyszer annyira szívesen…..
"Ben pár percig bűntudatot érzett. Amióta az öccse megszületett, azóta minden balhét ráfog. Az eltört tányérokat, a cigicsikket a fürdőben, a teljesen szakszerűtlenül megnyírt kutyát, a hangos zenét, amire a szomszédok panaszkodnak, a nyitva hagyott bejárati ajtót, és most a…..
"Aztán még hosszan gondolkodott arról a napról, amikor majdnem megölte magát. Nem gyerekes gyógyszeres módszerrel, hanem felnőttesen. A vonat végleges. Onnan már nincs visszaút. Nincs gyomormosás, infúzió, bánatos családtagok. A vonat egyenlő az azonnali halállal. Ott riadalom…..