Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paddle

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízálló Blog MOM Sport 2014.03.31 19:31:20
Egy februári vasárnap délután jófajta uszodára vágyva a budai MOM Sport Uszoda és Szabadidőközpontba látogattunk el. Az elegáns budai környéken elegáns élményt vártunk, sajnos csalódtunk.  Fotó: http://12.kerulet.ittlakunk.hu/ Parkolni hétvégén az utcán és a…..
Paddle 2014.04.15 13:47:39
@Ninjaboy: Köszi a megjegyzést! Mi február utolsó vasárnapján jártunk a helyen. Nincsen mérési eredmény a vízre, egyszerűen csak szemmel állapítottuk meg, hogy opálosabb, mint kellene. Gondolom a vízforgató berendezés is képes a víz tisztítására, nem feltétlenül kell vizet cserélni. Egy hétköznap reggel biztos jobbak az állapotok, mint egy vasárnap késő délután, mikor a nap összes vendégének a szemete, hajszálai stb. ellepik. A nyitott medence jó hír, azt kipróbálom még valamikor! :)
Vízálló Blog Rudas fürdő 2014.04.14 14:31:39
Legutóbbi látogatásunkat a Rudas fürdőben tettük. Itt nem újoncként, hanem visszatérő vendégekként jártunk. (Először éjszaki fürdőzésen voltunk, most délután mentünk.) Vasárnap este jutottunk el, ezúttal kicsit több időnk volt, mint nemrég a Királyban. Fotó:…..
Vízálló Blog Király fürdő 2014.04.07 09:20:00
Régi tervünk, hogy Budapest összes történelmi fürdőjét meglátogatjuk. A soron következő választás a Király fürdő lett. Korábbi, rossz hírnevétől elvonatkoztatva, bátorságunkat összeszedve nekivágtunk egy márciusi vasárnap este. Jó későn határoztuk el magunkat, így nem…..