Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninani

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Do It Yourself 2012.10.22 13:17:15
Profi füstös szem, nem profi sminkeskészletből Közkívánatra ismét profi smink, nem profi sminkkészletből! Hozzávalók :D - fekete szemceruza -fekete szemhélypúder -szempillaspirál Ha elmegyünk bátmely drogériába, azt látjuk, hogy a füstösszem készítéséhez való…..
Rengeteg jó videó és kép van fent neten arról, hogy  hogyan készítsünk szép sminket, ami zavart ezekben, hogy mindegyik azt feltételezi, hogy mindenki rendelkezik Mac vagy egyéb profi szemhélypúder-palettával és profi ecsetkészlettel. Szerintem ez nem így van! Így én is…..
Ennek a szoknyának fogjuk elkészíteni a szabásmintáját, ezzel megtanulva ennek a fazonnak a szerkesztését, csak beleteszünk egy kis bonyodalmat. De közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik! (folyamatban) Sajnos csak vállfán lóg, nem feszült ki teljesen, én meg nem…..
Do It Yourself Fésűtartó 2012.10.17 17:40:50
A várt fésűtartó Bármilyen anyagból elkészíthető, könnyen gyorsan. Két téglalapra lesz szükségünk azonos méretű legyen,azonos anyagból és egy szintén azonos méretűre, de bélés anyagábol. A bélés lehet anyag, vagy szivacs, vagy bármi, ami puha és egy kis merevséget ad…..
Egyszerű kis mamuszka, több féle anyagból elkészíthető Én pokrócból, bélésanyagból és egy régi lábszárvédőből készítettem. (Ma már nem divat a lábszárvédő, gondoltam felhasználo.) Egy cipő méreteit veszem le. 1. A talpak Egy cipőt helyezek az anyagra és…..
1. lehetőség kidobjuk és veszünk másikat 2. lehetőség átalakítjuk: (Sajnos csak ilyen minőségben tudtam képeket csinálni.) A nadrág: Ez egy 6-9 hónapos vékonyabb farmernadrág, ezt alakítjuk át a 14 hónapos, nagyobbacska babácskámra. Nem csak a hosszán kell változtatni,…..
Do It Yourself Hamarosan! 2012.10.12 17:15:57
1. A szemét az nem szemét: Bébi kajcsisüvegből konyhai kellék vagy dísz 2. Fodros szoknya kevés varással (kezdő) 3.Játék kartonházikó 4. Pokrócpizsama fázos gyerekeknek/pizsama 5. Férfi ingből különleges női ruhadarab (középhaladó, haladó) 6. Harem szabású nadrág…..
Nagyon egyszerű az elkészítés, de a végeredmény annál csinosabb! Az ing: egyszerű, nagyméretű férfi ing 1. lépés Az ujj visszahajtásába varrjunk egy megfelelő méretű gumit lazán. Bontsuk a varrást a legkevésbé látható helyen, ehhez elegendő kb.1 cm-es…..
 Huh, böngészem ám rendesen ezeket a babás dolgokat és néha azért kiakadok. Ejhaj, különös vélemények, gondolatok formálódnak meg néhány  ember fejében, de inkább nem részletezném, mert abból csak sértődés lenne. Na ja, meg vettem a Kisbaba első 3 ruciját,…..
 http://napietus.blog.hu/Ajánlom figyelmetekbe, elég érdekes. Hogyan is akadtam rá. Kommentezte a blogomat, aztán mutatta a sajátját. Hát itt úgy érzem hasznosabb infok vannak összeszedve, szóval aki hasznosra vágyik olvassa ezt.Én meg elszórakoztatom magam a saját…..
Hát nem édes?  Hát igen, a tehetséges mami szkenelte be ilyen tökéletesen a képecskét. Pedig vagy 3x megpróbáltam.Huh, papi, nem nagyon érti még a dolgokat, de egyem meg őt, olyan programokat szervez, hogy a mami csak néz bambán papi arcába. De várjál! Papi ezt mind full…..
 Volt egy kis pihi a hétvégén, semmit nem írtam. :D Senki nem támogatja a Csinszka nevet. :( Asszem be kell érnem, hogy a kisbaba 3. neve lesz csak. A hülye papi, kiírta facebookra, hogy "Fiam lesz!" persze vagy 20 ember gratulált. De ők nem is tudják, hogy Papi…..
 http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-13-het/..
 Aham, jah, mondták már: Nem volt ez egy kicsit korai? Szerintem még túl korai? Vagy furcsán néztek rám. Najó, azt meg kell hagyni, hogy főleg télen, kabiban, meg a hülye sapkámban és a hótaposómban és 160 cm-mel, most hogy hát, hogyis mondjam pár kiló plusszal, nem…..
 Ma meredek egy nap volt, elég sokan voltak a rendelőben. Megállapodtunk a Papival, hogy előbb sztk- ba megyek rendelésekre meg a vizsgálatokra és, ha nem vagyunk vele megelégedve akkor nézünk valami dokit. De szerencsére nem kell, "zúglói kutyaként" az Örsre járok a…..
Kisbaba, a mi Alienünk Most neee 2011.01.18 23:50:00
 Nincs sok időm holnap vizsgálatok lesznek, korán kell kelni! Ajjjjajjjjajjj!Áh tudod mit? Hagyom inkább holnapra! :D..
Kisbaba, a mi Alienünk A nagy hír 2011.01.17 22:36:00
  Sztyui, mi csak így hívjuk a kisbabát vagy Kisbabának. A Family Guy picike szereplőjével nem véletlen a névbeli egyezés! Tudatos volt a készülődés, egy nap megdumáltuk Gáborral, hogy legyen kisbabánk, mondom jó. Az üzletünk és így keletkezett. Nem szeretünk…..
Nina Nails Bemutatkozás 2010.09.28 22:23:00
Röviden történetem:   Hol is kezdjem? Am…Rostás Aniténak hívnak, de a Ninát használom. Hát sok mindent kezdtem el tanulni, sőt van néhány suli, amit el is végeztem, de mindig a „körmözés” mellett kötöttem ki.   Londonban éltem, ahol megszereztem…..