Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALICE

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
ALICE 2012.08.19 16:32:58
@lazarus: Tökéletesen egyet értek veled! Egyszerűen nem értem én sem, ezek az emberek hol élnek? Vagy lehet, hogy mindegyik vállalkozó? Mindenkinek csak addig természetes ez a munkáltatói hozzáállás, amíg nem velük történik meg. Sajnos van olyan élethelyzet, hogy az embernek azt kell elvállalni ami adódik...Amúgy szerintem egy tisztességes munkáltató azonos munkakörben dolgozó embereknek azonos juttatást ad. Ez lenne a fair play, de miért is kívánunk ilyet attól, aki nem úgy jelenti be a dolgozót, ahogy az ténylegesen dolgozik:-((
ALICE 2012.08.19 16:36:18
@Karipapa01: A fegyelmi úton történő elbocsátást indokolni is kell ám, és bizonyítani, egyéb esetben a munkavállaló munkaügyi pert akaszthat a munkáltató nyakába. Ha a munkáltató fair lett volna, akkor azonos munkakörben alkalmazott munkavállalókat azonos feltétellel alkalmaz.
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
ALICE 2009.06.24 09:54:53
@Csibelany: Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretek egy napot elcseszni azzal, hogy egy rendelésre nem lehet bejutni, csak ha egész napodat rászánod. Áprilisban kértünk időpontot a fiam fogszabályozására és júniusra kaptunk időpontot. Szerinted????
A másik a fogászat. Volt egy időszak, amikor gondoltam rendbe tetetem a fogaimat. Akárhányszor mentem a fogászatra mindig más orvoshoz tartoztam utca szerint. Mivel én elégedett lettem volna azzal az orvossal aki elkezdte a kezelésemet, és szerettem volna ha ő is fejezi be, akkor fizetnem kellett volna mert már nem hozzá tartoztam. Ráadásul a másik orvos egy hentes....de tudnék még számos példával szolgálni. Egyébként én is Battára járok:-))
ALICE 2009.06.24 10:00:03
@Pityu454: igen, Battával kapcsolatban mindig felhozzák, hogy gazdagabb mint Érd. Lehet, de az is igaz, hogy egy csomó felesleges dologra költenek Érden, és ami fontosabb lenne az elmarad....Amúgy én szeretek Érden lakni, immár több mint 30 éve, még akkor is ha megüt a guta, amikor a házunkat csak nyakig érő gumicsizmában tudom megközelíteni egy kiadósabb esőzés után.