Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telitalálat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Telitalálat 2017.02.07 09:31:36
@nu pagagyí: Az a baj, hogy ha nem lenne alapja a "gyurcsányozásnak" már szárnyalna a DK. De a DK pont akkora támogatással rendelkezik, mint amivel indult. Tehát van alapja! Gy.F. léte a hazai közéletben három dolgot okoz.
1. Elvisz 250.00-300.00 szavazót a balnak nevezett oldaltól. Ez persze paradoxon, mert GY.F. liberális gondolkodó. Továbbá ez a legkisebb baj.
2. Amíg ő ott van a politikában, addig FIDESZ vadul tud rá mutogatni és a szavazói bázisának összefogásához és mozgósításához elengedhetetlenül szükséges gyűlölt ellenséget fel tudja mutatni.
3. Itt a legnagyobb probléma. Gy.F. élvezi, ha ütheti a sajátjának nevezett oldalt. Folyamatosan betart és nyafog, saját embereit arra buzdítja, hogy keltsenek zavart az ellenzékben. Ha valaki kívülről csak állandó perpatvart lát nem fog odahúzni, Gyurcsánnyal nem lesz nagyobb az ellenzék bázisa. 2018-at az ezért selejtezőnek kell felfogni 2022-re. Derüljön ki kinek van tényleges bázisa. Ha Botka is meghajlik Gyurcsány nyafogása előtt, akkor bukjon ő is!!!
Telitalálat 2017.02.07 09:32:55
@forrimi85: Maximális egyetértésem!
Telitalálat 2017.02.07 10:40:12
@nu pagagyí: Ha nem tudok meggyőzni senkit, ahogyan ezt állítod, akkor nyilván a DK Gyurcsánnyal az élen képes megnyerni a választást. Egyedül. Ja, hogy 250.000 választón kívül más nem így gondolja?! Lárfári, hibahatáron belül van...