Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszikari

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A betegségünk megállapításakor az orvosi papírjainkon feltüntetésre kerül a betegségünk kódja, a BNO azonosító. Ha a betegségünk azonosítókódja szerepel az adókedvezményre jogosító listán, akkor éves szinten 82.800 Ft-tal tudjuk csökkenteni a befizetendő adónkat. Az adóvisszaigénylésre utólagosan is…..
Vajon mennyire higgyünk azoknak az alapkezelőknek, akik a frank váratlan erősödését, és az annak következtében őket ért veszteségeket így vagy úgy kommentálják? Mik lehetnek a történések tágabb következményei a magyar alapkezelői szektorra nézve? Bug or feature? Ezzel a vicces kérdéssel elsősorban…..
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..